Liver Aid от OstroVit, OstroVit Pharma

OstroVit

Liver Aid

12345    4.9/5  (54 Au votat)
Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
Vezi ingredientele
-30%   9402 RON
6581 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35623

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Liver Aid este suplimentul dietetic de cea mai înaltă calitate din capsulele HPMC, care conține un complex special selectat de substanțe care sprijină regenerarea și funcționarea corespunzătoare a ficatului. Linia Pharma este cel mai recent „copil” al OstroVit, care pune primul loc pe calitatea materiilor prime, diligența farmaceutică a producției și toate componentele datorită cărora se face suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

      9 ingrediente active
      90 capsule din pachet
      Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a producției
      Sticlă, sticlă întunecată cu capsule
      Produsul este suficient pentru o lună de suplimentare
      Un complex de ingrediente care susțin funcția hepatică
 
OstroVit Pharma Liver Aid - Un aliat eficient în lupta pentru un ficat sănătos
OstroVit Pharma Liver Aid este un complex de ierburi și substanțe selectate corespunzător, standardizate, care urmăresc sinergic să crească performanțele zilnice ale ficatului încărcat, să îmbunătățească funcțiile de detoxifiere, să sprijine regenerarea și funcțiile de protecție. Aveți grijă de ficat, aveți grijă de un mâine mai bun pentru corp, sănătate și bunăstare.

Extract de semințe de ciulin de lapte - cardul de lapte standardizat la 80% silimarină, inclusiv 30% sililină și izosilina, care este cunoscut pentru proprietățile sale benefice de a îmbunătăți funcția hepatică. Protejează mucoasa gastrică, susține funcțiile de detoxifiere și protejează celulele hepatice sau hepatocitele, care sunt expuse în special atunci când luați AINS, abuzul de alcool și alte toxine.
 
Extractul de rizom turmeric - standardizat la 95% din curcuminoizi, nu numai că susține circulația sângelui și funcțiile cardioprotectoare adecvate, dar îmbunătățește și funcțiile celui mai mare organ al nostru, adică ficatul.
 
Extractul de frunze de anghinare - standardizat la 5% cinină prezintă efecte hepatoprotectoare, adică ne protejează celulele ficatului, reglează nivelul lipidelor din sângele nostru și reglează nivelul metabolismului glucozei-insulinei.
 
Extractul de fructe de piper negru - standardizat la 95% piperină, îmbunătățește digestia și crește fluxul de sânge, ceea ce duce la o mai bună aprovizionare cu sânge către organele noastre, îmbunătățind astfel funcția acestora.
 
N-acetilcisteina (NAC) - este una dintre substanțele care este dedicată ficatului. Susține funcțiile de protecție și detoxifiere a ficatului și, de asemenea, participă activ la sinteza celei mai importante tripeptide din corpul nostru, adică glutationul care joacă cele mai importante funcții antioxidante ale organismului.
 
L-glutationul - în formă redusă. Neutralizează radicalii liberi acționând ca un acceptant radical. Este sintetizat în fiecare celulă a corpului nostru și ne ajută să ne curățăm ficatul.
 
Vitamina B6 - sub formă de p-5-p sau piridoxalo 5-fosfat. Este cea mai bună formă biologică disponibilă de vitamina B6 pentru organismul nostru. Întâlnește și susține oceanul funcțiilor fiziologice și este crucial în buna funcționare a tuturor organelor din corpul nostru.
 
Proprietăți OstroVit Pharma Liver Aid

      Un complex de ierburi și ingrediente biologice care susțin funcția hepatică
      Compușii selectați cu grijă se completează reciproc pentru a forma un supliment complet
      Susține regenerarea hepatocitelor sau a celulelor hepatice
      Susține funcțiile de protecție ale ficatului nostru
      Reglează metabolismul glucozei și al insulinei
      Susține circulația sângelui prin susținerea funcționării corecte a ficatului nostru
      Susține funcțiile de detoxifiere

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Liver Aid от OstroVit, OstroVit Pharma

OstroVit

Liver Aid

Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
9402 RON
6581 RON