PRO-60 BIOTIC LactoSpore® | Probiotic от OstroVit

OstroVit

PRO-60 BIOTIC LactoSpore® | Probiotic

12345    4.8/5  (5 Au votat)
Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
Vezi ingredientele
-40%   5076 RON
3046 RON
Preturile sunt cu TVA inclus00:00:00
No.: 41635

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore 60 capsule

OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore este un supliment alimentar în capsule care conțin culturi de bacterii probiotice vii – Bacillus coagulans MTCC 5856 LactoSpore, patentat de Sabinsa. Probioticul nostru vă permite să păstrați microflora intestinală echilibrată, iar eficacitatea acestuia a fost confirmată prin teste clinice. Tulpinile de bacterii probiotice contribuie la atenuarea simptomelor care decurg din flora intestinală greșită. Căutați probioticul care vă poate susține intestinele și poate servi drept protecție de încredere în terapia cu antibiotice?

Alege OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore!

     Culturi de bacterii vii Bacillus coagulans
     Bacillus coagulans, denumit anterior Lactobacillus sporogenes, este o bacterie bună care rămâne stabilă la temperaturi ridicate. Au fost descoperite în 1932 și de atunci au făcut obiectul a numeroase studii care demonstrează că sunt eficiente în susținerea sănătății și a bunei dispoziții. Probioticul sub formă de spori poate supraviețui și se poate multiplica în tractul digestiv. Culturile produc doar o formă benefică a acidului lactic L(+).

Bacillus coagulans favorizează sănătatea generală a unui bărbat, precum și funcționează bine în terapia cu antibiotice. Testele clinice confirmă că bacteriile noastre lactice pot:

     calmează simptomele de diaree, indigestie și constipație
     reduce nivelul de colesterol și zahăr din sânge
     sprijină tratamentul vaginitei
     reduce simptomele vizibile de alergie
     oferi sprijin imunității

De ce LactoSpore?

Culturile de bacterii vii LactoSpore sunt disponibile pe piață de peste 20 de ani și se dovedesc a fi foarte stabile la procesare și depozitare, datorită cărora nu devin ineficiente atunci când sunt închise în capsulă. Ele sunt capabile să supraviețuiască în descărcări gastrice și bilă și, prin urmare, ajung în siguranță la intestine. Se opresc în tractul digestiv în care produc un acid lactic și alte substanțe care împiedică creșterea bacteriilor patogene.

Bacteriile LactoSpore au fost marcate ca FDA GRAS, ceea ce înseamnă că Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente le consideră sigure în utilizare generală. Vagabondul se dovedește eficient în atenuarea simptomelor sindromului de colon iritabil.

Proprietăți

Suplimentul alimentar OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore este un set de 60 de capsule care contine MTCC 5856 vagabond. O porție din supliment este 1 x 109 CFU, adică până la un miliard de bacterii probiotice!

Caracteristicile majore ale LactoSpore:

SPRIJIN CARELOR DIGESTIV – LactoSpore are un impact pozitiv asupra florei intestinale. Poate atenua simptomele indigestiei și diareei sau poate regla peristaltismul intestinal, poate proteja sistemul digestiv împotriva bacteriilor rele, precum și scăderea nivelului de colesterol și zahăr din organism.
FIABILITATE – Rătăceii de bacterii probiotice Bacillus coagulans au făcut obiectul a numeroase studii științifice și clinice care confirmă că sunt eficiente în susținerea sănătății umane.
FORMULĂ BREVETAȚĂ – LactoSpore de la Sabinsa este o formă stabilă de spori de bacterii probiotice care poate fi utilizată în alimente și suplimente alimentare. Produsul nu trebuie păstrat la frigider.
SUPLIMENT ALIMENTAR VEGAN – Toate ingredientele OstroVit Pharma PRO-60 BIOTIC LactoSpore pot fi luate de vegani și vegetarieni. Suplimentul este lipsit de substanțe de origine animală.

Utilizare sugerată

Utilizați 1 porție (1 capsulă) pe zi, după masă. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

PRO-60 BIOTIC LactoSpore® | Probiotic от OstroVit

OstroVit

PRO-60 BIOTIC LactoSpore® | Probiotic

Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
5076 RON
3046 RON