Sodium Butyrate 600 mg от OstroVit

OstroVit

Sodium Butyrate 600 mg

12345    4.6/5  (65 Au votat)
Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   6287 RON
4401 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35729

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Sodium Butyrate este un supliment alimentar în capsulele vegane de celuloză care conține butirat de sodiu sub formă de microcapsule enterice. Butiratul de sodiu este o sursă ideală de acid butiric, care are efecte energetice asupra epiteliului intestinal sau a colonocitelor. Butroratul de sodiu OstroVit a fost închis în capsule hidroxipropil metilceluloză (HPMC) și apoi microcapsulat, care datorită proprietăților lor de eliberare modificată (butiratul de sodiu) ajung la intestinele noastre neschimbate. Aveți grijă de intestinele dvs. împreună cu suplimentarea cu OstroVit Sodium Butyrate.

      90 porții în pachet
      600 mg butirat de sodiu într-o capsulă
      O sursă excelentă de acid butiric
      Materie primă microcapsulată
      Vegan și vegetarian
      Supliment modificat cu eliberare enterică

OstroVit Sodium Butyrate - butirat de sodiu cu eliberare enterică micro-încapsulat
Acidul butiric (de asemenea, acidul butanoic) este un compus chimic organic din grupul de acizi carboxilici. Apare natural în brânzeturile tari, laptele și însilozarea. Din păcate, suplimentarea acidului butiric pentru intestinele noastre cu alimente nu aduce rezultate prea spectaculoase, deoarece cel mai adesea care trece prin sistemul nostru digestiv nu ajunge la intestinul nostru subțire, unde este principalul substrat energetic pentru celulele epiteliului nostru intestinal. Incontestabil, are un efect benefic asupra florei noastre bacteriene, a pereților intestinelor noastre, dar și asupra celorlalte organe și țesuturi. Problema afecțiunilor florei bacteriene a intestinelor noastre este o cauză foarte frecventă a disbiozei, ceea ce implică o alimentație slabă sau o terapie cu antibiotice îndelungate. Bacteriile din intestinul nostru nu sunt capabile să producă cantitatea corectă de acid butiric în acest caz, ceea ce poate duce la multe probleme digestive, ale căror consecințe pot avea consecințe mult mai grave. Suplimentul cu butirrat de sodiu OstroVit este un ochi de taur pentru a dori să aibă grijă de sănătatea și funcționarea corectă a intestinelor noastre și a microflorei bacteriene.

Proprietăți OstroVit Butirat de sodiu:

      Aceasta este principala sursă de energie pentru colonocitele noastre (celulele intestinale)
      Poate susține buna funcționare a florei noastre bacteriene
      Hrănește organele și țesuturile din corp
      Are efect antiinflamator
      Susține funcția intestinală adecvată la persoanele cu boli de intestin iritabil (IBS)
      Susține buna funcționare a intestinelor

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Sodium Butyrate 600 mg от OstroVit

OstroVit

Sodium Butyrate 600 mg

Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
6287 RON
4401 RON