Thyroid Aid от OstroVit

OstroVit

Thyroid Aid

12345    5/5  (46 Au votat)
Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
Vezi ingredientele
-30%   5783 RON
4048 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 36310

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Thyroid Aid este un supliment alimentar care conține un complex de substanțe active conceput pentru a sprijini buna funcționare a glandei tiroide în capsule HPMC convenabile. Thyroid Aid combină iodul și tirozina, adică două substanțe necesare pentru sinteza produselor de secreție tiroidiană, precum și seleniu și zinc, care sunt cofactori necesari pentru buna funcționare a tiroidei. Linia Pharma este cel mai recent „bebeluș” al OstroVit, care pune pe primul loc calitatea materiilor prime, îngrijirea producției farmaceutice și a tuturor componentelor care alcătuiesc suplimentul.

      Produsul este suficient pentru o lună de supliment
      Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a tehnologiei de producție
      Ambalaje din sticlă închisă
      Capsula ușor de înghițit
      Compus din componente care susțin sistemul imunitar

OstroVit Pharma Thyroid Aid - Un aliat eficient în lupta pentru tiroida sănătoasă

L-tirozina - împreună cu iodul este un precursor T3 și T4. O cantitate prea mică de tirozină interferează cu producerea hormonilor dial. Deficiența sa poate provoca disfuncționalitatea sa sub formă de hipotiroidism, care provoacă o serie de complicații grave.

Magneziu - sprijină organismele în eliminarea simptomelor deficitului tiroidian. Magneziul în combinație cu alte suplimente poate reduce TSH, reduce afectarea tiroidei și chiar accelera vindecarea țesutului tiroidian.
Ashwagandha - afectează pozitiv hipotiroidismul, în special în cazul hipotiroidismului subclinic. În plus, susține funcția tiroidiană și crește nivelul tiroxinei. De asemenea, poate stimula producția de T4.

Zinc - participă la procesul de proliferare a celulelor tiroidiene și influențează metabolismul hormonilor tiroidieni. Este o componentă a proteinelor receptorilor de triodotironină și deficiența sa afectează afectarea legării acestui hormon, ceea ce duce la tulburări ale T3.
niveluri.

Seleniul - seleniul este o componentă a enzimelor implicate în producerea și distribuția hormonilor tiroidieni și a enzimelor „antioxidante”. O componentă cheie a enzimei care transformă T4 în T3 în organism. Fără aceasta, este imposibil să se producă T3 în cantități suficiente.

Extras din frunzișul japonez - Frunzișul japonez, cunoscut și sub denumirea de Kelp, este cunoscut pentru conținutul său ridicat de iod natural, care este utilizat de tiroidă pentru a sintetiza cei mai importanți doi hormoni T3 și T4. Deficitul de iod poate afecta, de asemenea, metabolismul mai lent.

Vitamina B6 (colecalciferol) - are nevoie de o tiroidă pentru a utiliza în mod eficient iodul pentru a produce hormoni și pentru a crește asimilabilitatea magneziului.

Vitamina B12 - Persoanele cu tulburări tiroidiene sau care suferă de boli autoimune precum Hashimoto sunt expuse la deficiențe de vitamina B12.

Proprietățile OstroVit Pharma Thyroid Aid:

      Conține substanțe active esențiale pentru producerea hormonilor tiroidieni
      Reglează sinteza hormonilor T3 și T4
      Susține activitatea metabolismului, care este legată indirect de hormonii tiroidieni
      El este responsabil pentru funcția tiroidiană sănătoasă
      Remediază funcțiile cognitive
      Proprietăți oxidative
      Nivel mai mare de energie

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Thyroid Aid от OstroVit

OstroVit

Thyroid Aid

Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
5783 RON
4048 RON