Floradix Herbal Blood от Salus

Salus

Floradix Herbal Blood

12345    4.6/5  (8 Au votat)
Ambalare: 250 ml, 25 Doze
Vezi ingredientele
72 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 28671

DESCRIEREA PRODUSULUI

Floradix Herbal Blood

Agent natural de întărire și construcție dovedit în perioadele de nevoie crescută de fier. Potrivit în perioada de dezvoltare a copiilor mici, pubertate, mai ales pentru femei, în timpul menstruației, sarcinii și alăptării; cu alimentație uniformă și hipocalorică, în timpul recuperării, în a doua jumătate a vieții.

Ești obosit?

Majoritatea oamenilor ar răspunde „Da”.

Oboseala este unul dintre principalii factori care sugerează deficiența de fier în organism. Fierul este, de asemenea, un element esențial pentru transportul și reținerea oxigenului în celule, pentru procesele din țesuturi, pentru construirea hemoglobinei. Floradix Herbal Blood este suplimentul ideal în rutina ta zilnică pentru a menține nivelurile optime de fier prin absorbția cât mai mult posibil din surse naturale, organice. Fabricat din fructe și ierburi selectate, bogate în vitamine și minerale, unde ierburile și fructele care conțin fier sunt luate în considerare mai ales.

Fierul este de fapt unul dintre elementele foarte importante și de bază din organism.
De ce este fierul important în corpul nostru? Fierul este o componentă a hemoglobinei și este elementul celulelor roșii din sânge, datorită căruia fiecare țesut sau organ din organism primește oxigenul său vital. Fierul este un constituent al unui număr de enzime și proteine; joacă un rol cheie în procesele de creștere din organism; previne oboseala - tesuturile care nu primesc oxigen cad rapid intr-o stare de oboseala; are legătură directă cu forța și rezistența musculară și cu o bună condiție fizică, deoarece este implicată în sinteza mioglobinei - „hemoglobina musculară” - structura de transport a oxigenului în mușchiul scheletic și mușchiul cardiac.

Care sunt simptomele deficitului de fier? Oboseală fără un motiv real. Pielea palidă și mucoasele. Unghii fragile. Păr epuizat și căderea crescută a părului. Lipsa de energie și tonus. Buze crăpate. Mâinile și picioarele reci. Slabiciune musculara. Dureri de cap, amețeli, apatie, depresie, slăbiciune, capacitate redusă de concentrare și, în cazuri mai severe, dificultăți de respirație și palpitații în timpul efortului fizic. Toate aceste simptome apar relativ târziu. Când deficiența nu este severă, ea decurge destul de insidios, iar dacă o persoană nu își ascultă corpul, este posibil să nu simtă problema pentru o lungă perioadă de timp.

Fiecare persoană are o anumită cantitate de fier în organism ca rezervă, pe care organismul o folosește în situații stresante. Depozitele în care acest aport este stocat în organism sunt splina, ficatul și măduva osoasă. Cantitatea de fier pe care orice persoană sănătoasă o are în organism este menținută prin alimentația zilnică. Deficiența de fier este diagnosticată prin examinarea conținutului său din sânge, precum și a hemoglobinei. Totuși, analizele de sânge vor arăta o astfel de deficiență doar atunci când aprovizionarea cu fier în cele trei depozite (menționate mai sus) este epuizată. Ținând cont de simptome, care nu sunt acute în condiții mai blânde, nu întâmplător această perioadă inițială de nevoi crescute de fier se numește „deficit ascuns de fier”. Mult mai des această afecțiune apare la femei, vegetarienii și veganii sunt, de asemenea, un grup vulnerabil. Următoarea problemă foarte importantă este absorbția fierului luat ca supliment.

Cum se absoarbe fierul în organism? Fierul ca element este relativ greu de absorbit. În condiții normale, corpul unei persoane sănătoase absoarbe 10-15% din fierul primit, cu care menține un aport normal al elementului în splină, ficat și măduva osoasă. Cu nevoi crescute, cu aceeasi cantitate de fier luata, acest procent poate ajunge la 60-70%, chiar 90%, iar asta depinde foarte mult de starea specifica, de organismul specific si de calitatea suplimentului luat. Pentru ca acesta să se dizolve în stomac și să ajungă în intestinul subțire, de unde pătrunde în sânge, este de mare importanță forma fierului.

Cel mai ușor de absorbit, ținând cont de mediul acid al stomacului, este gluconat de fier sau așa-numitul fier II. Se absoarbe mai ușor și se digeră mai repede. Pentru ca acest lucru să se întâmple, însă, sunt necesare câteva substanțe suplimentare, precum aminoacizi, proteine, vitamina C – obligatorie pentru absorbția fierului. Însăși originea fierului și complexele în care este asociat sunt, de asemenea, importante. De exemplu, spanacul este renumit pentru conținutul ridicat de fier, dar se află în complexe complexe cu fosfați și fitați conținute în legumele cu frunze verzi, complexe care sunt practic insolubile în organism. Fierul absorbit de spanac este incomparabil cu conținutul real de fier.

Cel mai recunoscut și ușor de absorbit de corpul uman, este fiecare substanță de origine organică, de ori mai bună decât creată sintetic. Pentru o bună absorbție, o digestie sănătoasă și bună este esențială – de ce trebuie să avem grijă este descompunerea complexelor care conțin fier în stomac, ajungând la elementul până la intestinul subțire, de unde este absorbit în sânge. Iată de ce o bună digestie este esențială!

Ce cantitate ar trebui să luăm ca supliment? Proteina care transportă fierul peste peretele intestinului subțire are capacitatea cercetată și sa dovedit a fi de 12 mg pe zi. După cum am menționat mai devreme, fierul este absorbit într-un procent diferit în funcție de calitatea sa și de substanțele însoțitoare, de nevoile curente, de starea sistemului digestiv. La doze zilnice mai mari (de la 12 mg pe zi optime pentru un adult), această rată de absorbție ar crește cu greu, dar cantitatea de fier neabsorbită cu siguranță ar crește. Acest lucru ne garantează efectele secundare ale fierului neabsorbit, precum constipația, scaunele negre, întunecarea dinților etc. Pentru a obține efectul maxim, trebuie să acordăm atenție unei mai bune absorbții a acestuia și anume: gluconat de fier de origine organică, aminoacizi, acizi din fructe și vitamina C, un sistem digestiv funcțional, o cantitate optimă de fier (12 mg zilnic). )!

Recomandări pentru administrare: Tocmai din cauza deficitului de fier ascuns deja menționat, recomandările pentru administrarea fierului ca supliment alimentar variază de la o cură (2-3 luni) pe an, la 2-3 cure pe an, la aportul de fier pe tot parcursul anului. ca supliment nutritiv pentru femei. Cu toate acestea, toți specialiștii sunt unanimi cu privire la nevoia crescută a acestui element în perioade precum: boala severă și recuperarea după o boală severă; operațiuni și recuperare după operațiuni; pierderi de sânge, indiferent de cauză; sarcina - importantă pentru sănătatea mamei și pentru dezvoltarea noului organism; recuperarea după naștere - naturală sau operativă; alaptarea - importanta pentru sanatatea mamei si a bebelusului; creștere - adolescenții au nevoie de mai mult fier decât un adult sănătos; sporturi active; diete foarte stricte etc.

Sarcina, alăptarea și nevoia de fier: Adesea, în timpul sarcinii, femeile trebuie să ia fier suplimentar. În această perioadă, nevoile elementului din organism cresc, iar cu niveluri nu atât de bune, este ușor să treci printr-o deficiență de fier ascunsă până la niveluri scăzute de fier din sânge.

Interacțiunea fierului cu alimentele: După cum sa menționat deja, absorbția fierului este importantă atunci când luați fier ca supliment alimentar. Care sunt cele mai importante substanțe care ajută și cele care împiedică absorbția acestuia?
Cele mai importante substanțe care contribuie la absorbția fierului sunt aminoacizii, proteinele, acizii din fructe și vitamina C. Puteți bea în siguranță suplimentul dumneavoastră nutrițional cu un pahar de suc de fructe proaspăt stors. Astfel, pe lângă sprijinirea absorbției fierului, vei aduce mai multe vitamine și stare de spirit în corpul tău.

Principalele substanțe care împiedică absorbția fierului: taninuri, vitamina E, calciu. Alimentele de evitat atunci când luați fier sunt: ​​cafeaua, ceaiul negru, ceaiul verde, vinul roșu, ciocolata neagră, produsele care conțin tanin. Cofeina în sine stimulează circulația sângelui și ar ajuta la absorbția fierului, dar majoritatea alimentelor care conțin cofeină conțin și taninuri, așa că cel mai bine este să le eviți. De asemenea, produsele lactate, datorită conținutului de calciu și vitamina E, precum și complexele multivitaminice care conțin vitamina E. Evitarea acestor alimente înseamnă a nu le lua cu un supliment de fier. Nu trebuie să renunți la ele, dar trebuie să lași o fereastră de cel puțin 2 ore între administrarea suplimentului și hrana corespunzătoare.

Ce conține Floradix Herbal Blood? În formula din plante cu fructe nafloradix Herbal Blood s-au adăugat extracte din plante special selectate pentru a întări stomacul și digestia, precum feniculul. Pe langa o buna digestie, pentru a fi absorbit, fierul trebuie luat concomitent cu alte cateva elemente, cea mai importanta fiind vitamina C, precum si cobaltul, cuprul si manganul.

Caracteristica unică a acestui produs este combinația de sucuri de fructe cu extracte din plante, care stimulează digestia și garantează astfel absorbția maximă a fierului.
Toate sucurile de fructe selectate în formulă contribuie la menținerea organelor care formează sânge, iar fierul în sine este într-o formă ușor digerabilă - gluconat de fier de origine organică.

Unele dintre fructele și plantele folosite în Floradix Herbal Blood sunt: ​​sfeclă roșie, mure, cireșe, agrișe, portocale, precum și legume precum urzici, spanacul, morcovi. Algele brune conțin minerale care ajută la absorbția fierului. Legumele cu frunze verzi și sfecla verde sunt bogate în mangan, legumele cu frunze verzi, cireșele și morcovii sunt o sursă de cupru. Murele și hibiscusul sunt bogate în vitamina C.

Feniculul susține o bună digestie. Selecția de ierburi care îmbunătățesc digestia are două roluri principale – unul este rolul unei bune digestii în maximizarea absorbției fierului și al doilea este evitarea constipației, un efect secundar larg răspândit al suplimentelor cu fier.

Sucul de sfeclă roșie este unul dintre cele mai recomandate alimente pentru anemie. Conținutul de fier din el nu este mult, dar cu toate acestea este implicat în reproducerea globulelor roșii. Vitamina C precum si acizii din fructe provin din sucuri de fructe atent selectionate, in special vitamina C in cantitati mari din hibiscus, mure, agrise, lamai, portocale si in special extract de macese. Germenii de grau si drojdia sunt o sursa de aminoacizi, vitamine B.

O altă calitate foarte valoroasă a Floradix Herbal Blood este forma sa lichidă - aceasta practic nu îngreunează digestia și, de fapt, substanțele utile și fierul sunt absorbite mult mai ușor de organism, ajung mai repede în sânge și de acolo în toate organele și sistemele. Acest lucru permite, de asemenea, ca produsul să fie lipsit de agenți de îngroșare și întăritori. Concentratele și extractele sunt în formă lichidă naturală - nu sunt procesate.

Pentru cine este potrivit Floradix Herbal Blood?

Floradix Herbal Blood este un agent natural de întărire și construcție dovedit în perioadele de nevoie crescută de fier. Produsul este foarte potrivit pentru persoanele cu simptome de anemie de fier, de asemenea pentru persoanele care urmează diete stricte, alimentație dezechilibrată, precum și vegetarieni și vegani. Este foarte potrivită pentru sportivii activi cu sarcini fizice grele, deoarece, pe lângă asigurarea tonusului muscular, oferă fier ușor digerabil. Tonicul pe bază de plante și fructe este un tonic excelent pentru perioadele de recuperare după o boală gravă, intervenții chirurgicale și multe altele. Este potrivit și pentru femeile cu menstruație mai abundentă, ceea ce duce la apariția deficienței de fier. Foarte recomandat, produs pur, natural, bogat in fier pentru perioada de sarcina si alaptare. Potrivit pentru copii peste 3 ani. Produs complet natural - fara zahar adaugat, fara indulcitori, fara conservanti, fara alcool. Fabricat din fructe și ierburi selectate, bogate în vitamine și minerale, unde ierburile și fructele care conțin fier sunt luate în considerare mai ales.

Conținut: 54% extract apos de morcovi, frunze de urzică, spanac, rădăcină de șoricelă, fenicul, alge brune, floare de hibiscus; un amestec de concentrate de suc de fructe (29,4%): pere, struguri, coacaze negre, mure, cirese, portocale, sfecla rosie, lamai, mere; extract de roscove; apă; extract apos de drojdie, miere, extract apos concentrat de maces (4% vitamina C); gluconat feros; extract de germeni de grâu; Vitamina C; arome naturale; vitamina B1 (clorhidrat de tiaminoclorura), vitamina B2 (riboflavină fosfat de sodiu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină).
Ce NU conține Floradix Herbal Blood? Floradix Herbal Blood nu conține îndulcitori artificiali, zahăr adăugat, conservanți chimici, întăritori, arome, coloranți, alcool, nuci, lactoză, produse lactate, produse de origine animală.

Important în utilizare

După deschidere, produsul trebuie păstrat la frigider, deoarece datorită ingredientelor naturale, sucurilor de fructe și absenței conservanților, siropul fermentează la loc cald. Folosit in 4 saptamani.
Nu beți direct din sticlă. Utilizați capacul de măsurare pentru a evita introducerea bacteriilor care pot duce la fermentare.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Mod de utilizare:

➡ 10 ml de două ori pe zi, recomandat dimineața și seara înainte de mesele principale.
➡ Copii de la 3-6 ani. - 5 ml, o dată pe zi.
➡ Copii de la 6-12 ani. - 10 ml, o dată pe zi.
➡ Nu depășiți doza zilnică recomandată.
➡ Pentru o bună absorbție a produsului, evitați utilizarea produselor care conțin tanin în același timp cu administrarea Floradix Herbal Blood.
➡ Suplimentele nutritive nu trebuie folosite ca substitut pentru o alimentatie echilibrata si variata.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Floradix Herbal Blood от Salus

Salus

Floradix Herbal Blood

Ambalare: 250 ml, 25 Doze
72 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
72 RON
63.43 RON