MACA 500 mg от NOW Foods

MACA 500 mg

12345    4.5/5  (4 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Adaptogens, Mac Brand: NOW Foods Ambalare: 250 Capsule, 250 Doze Vezi ingredientele
15701 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 32493
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Maca 500 mg

➡ Durabilitate sporită
➡ Consolidarea sistemului imunitar
➡ Pentru un sistem de reproducere sănătos
➡ Îmbunătățirea echilibrului hormonal

Planta Maca creste de mii de ani în Anzii din Peru. Ei o numesc "ginseng peruvian" sau "Viagra Peru", "plantă miracol" sau "aliment al secolului 21". Maca este o plantă care crește rezistența, energia, intareste sistemul imunitar si imbunatateste starea de sanatate a sistemului de reproducere.

Maca este o planta derivată din pădurile tropicale din Anzi, bogată în aminoacizi și este cu un nivel ridicat în proteine. Ea îmbunătățește libidoul și îmbunătățește funcția sistemului de reproducere. Maca ajută la combaterea anemiei, oboseala cronica, impotenta, ameliorează simptomele de menopauză și probleme menstruale. Cel mai important avantaj al Macai este abilitatea de a reglementa și de a stimula sistemul hormonal atat la barbati cat si la femei.

Mod de administrare: O doză de 1-3 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

MACA 500 mg от NOW Foods

MACA 500 mg

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Adaptogens, Mac    Brand: NOW Foods    Ambalare: 250 Capsule, 250 Doze
15701 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
157.01 RON
138.33 RON