Maitake Mushrooms 60 mg от NOW Foods

NOW Foods

Maitake Mushrooms 60 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Adaptogens Ambalare: 60 Capsule Vezi ingredientele
12299 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11653

DESCRIEREA PRODUSULUI

Maitake Mushrooms 60 mg

➡ Sprijin puternic pentru sistemul imunitar
➡ Scăderea colesterolului, trigliceridelor și a lipidelor din sânge
➡ Sprijinirea funcțiile cardiace
➡ Protejează împotriva infecțiilor și a bolilor

Maitake (Grifola frondosa) sunt ciuperci comestibile care cresc în grupuri de la baza de copaci (cea mai mare parte de stejari), în nord-estul Japoniei și America de Nord. Tuberculii subterane, care cresc ciuperci Maitake au fost folosite în medicina tradițională chineză timp de secole ca un stimulent al sistemului imunitar.

Ciuperci Maitake au un impact semnificativ asupra sistemului imunitar, prin stimularea funcției limfocitelor T și macrofage, care lupta impotriva organismelor cauzatoare de boli prinse în organism. Ingredientul cel mai activ din ciupercile Maitake polizaharid este beta-glucan, care stimulează acțiunea celulelor imune pentru mai rapid și răspunsul imun mai eficient împotriva agenților nocivi.
Ciupercile Maitake crește eficiența sistemului imunitar prin cresterea proteinei cunoscut sub numele de "interleukine", care activează celulele albe din sange pentru a ataca organismele patogene. Rezultatul final este prin cresterea de apărare imună împotriva infecțiilor și a cancerului.

Ciuperci Maitake pot interfera cu celulele sanatoase pentru a deveni canceroase, pentru a preveni apariția metastazelor cancerului, lent și, în unele cazuri, pentru a opri creșterea tumorilor.
Studiile demonstrează capacitatea de ciuperci Maitake pentru reglarea tensiunii arteriale, glucoza, insulina si lipide in ficat si plasma de sânge (trigliceride, colesterol și fosfolipide. Ciuperci Maitake au capacitatea de a suporta pierderea excesului de greutate.
Ciuperci Maitake sunt bogate in minerale (potasiu, calciu și magneziu), diferite vitamine (B2, D2 și niacina), fibre și aminoacizi.

Mod de administrare: O doză de 1-3 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Maitake Mushrooms 60 mg от NOW Foods

Maitake Mushrooms 60 mg

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Adaptogens    Brand: NOW Foods    Ambalare: 60 Capsule
12299 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
122.99 RON
108.35 RON