Noni 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Noni 450 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Ambalare: 90 Capsule Vezi ingredientele
14654 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11665

DESCRIEREA PRODUSULUI

Noni 450 mg

➡ Stimulează metabolismul celular, metabolismul, sistemul neuroendocrin, sistemul nervos
➡ Regenerarea celulelor
➡ Stimularea și proprietăți analgezice
➡ Prevenirea cancerului
➡ Consolidarea sistemului imunitar prin stimularea macrofage, limfocite și celule-T

Noni este o planta care crește în principal în regiunea Pacificului de Sud și este utilizata pe scară largă și populare de tratament în toate plantă region.Vechnozelenoto Noni (Noni) se dezvoltă foarte bine în solul vulcanic din Hawaii.
Noni cuprinde o serie de ingrediente benefice, cum ar fi componente ale rășinii și caprilic kaproichna acizi, vitamina C și alcaloizi. Noni este cel mai bine cunoscut in randul comunitatii medicale din cauza conținutului lor de alcaloizi Prokseronin, care este precursorul Kseronina. Funcția principală a kseronina ca o coenzimă care constă în reglarea și activarea proteinelor care sunt vitale. Kseroninat acționează ca un neuromodulator. Alină durerea și promovează formarea endorfinei, care sunt acceptate de către receptorii de pe celulele nervoase si calma durerea. Cea mai mare putere în kseronin Noni activează și consolidează forțele regeneratoare în organism.
Noni este un antiocsidant puternic, care vlie pozitiv sistemul imunitar, cardiovascular, digestiv. Noni are un efect tonic și analgezic, stimulează capacitatea de a se concentra. Se recomandă să sprijine regimul dietetic în tratamentul inflamației, alergii, infecții bacteriene și virale, precum și sporirea protecției imune.

Mod de administrare
: Luati 1 la 3 capsule pe zi, mai ales pe stomacul gol, înainte de mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 32:52:12
  Collagen + Vitamin C / Powder pentru diete
  OstroVit

  Collagen + Vitamin C / Powder

  200 Grame, 20 Doze
  57 RON 2850 RON (-50%)
  Cumpara

  Collagen + Vitamin C / Powder


  Categorii: Pentru ligamente și tendoane, Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 20 Doze

  OstroVit Colagen + Vitamina C este un supliment de înaltă calitate, care combină colagenul hidrolizat cu vitamina C. Colagenul hidrolizat este extras dintr-o proteină de gelatină în care dimensiunea moleculelor este redusă prin hidroliza legăturilor peptidice din moleculele de gelatină. Colagenul reprezintă 30% din proteina totală din corpul nostru și este o componentă majoră a țesutului conjunct...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Noni 450 mg от NOW Foods

Noni 450 mg

Categorii: Extracte din plante
Brand: NOW Foods    Ambalare: 90 Capsule
14654 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
146.54 RON
129.1 RON