Ashwagandha Extract / Powder от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Extract / Powder

12345    4.8/5  (5 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Ashwagandha Ambalare: 100 Grame, 312 Doze Vezi ingredientele
-40%   6287 RON
3772 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37927

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ashwagandha Extract / Powder 100 g

Extractul OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar pe bază de plante care susține funcționarea sistemului nervos și a sistemului imunologic. Ashwagandha se ocupă perfect de stres, slăbiciune și oboseală, precum și îmbunătățește concentrarea și motivația. În plus, are proprietăți anti-bacteriene, anti-oxidante și anti-tumorale. Te simți mereu obosit, ești mereu prost dispus și cauți un supliment care să te ajute să recâștigi puterea și energia de a acționa? Încercați extractul OstroVit Ashwagandha!

Ce este Extractul OstroVit Ashwagandha?

Withania somnifera (L.) Dunal, adică ginsengul indian, cunoscut și sub denumirea de ashwagandha, este o plantă care poate fi găsită în mod natural în zona subtropicală. Proprietățile sale unice de promovare a sănătății au fost utilizate în medicina ayurvedică de sute de ani, iar ingredientele valoroase ale ashwagandha sunt incluse în principal în fructe și rădăcină.

Extractul de rădăcină de ginseng indian este cunoscut pentru conținutul ridicat de glicowitanolide și withanolide, inclusiv withaferina A. Primele sunt responsabile de impactul adaptogen, în timp ce cele din urmă asigură proprietăți anti-bacteriene și antiseptice. Ashwagandha este, de asemenea, o sursă bogată de fier care apare în mod natural în natură.

Alegeți OstroVit Ashwagandha Extract supliment alimentar dacă:

     devin adesea stresați sau nervoși
     nu se poate concentra
     de multe ori au o dispoziție proastă
     lipsa motivației de a acționa
     suferi de insomnie
     se îmbolnăvesc frecvent

Proprietăți ale extractului OstroVit Ashwagandha

Suplimentul alimentar OstroVit Ashwagandha Extract sub formă de pulbere este standardizat pentru 7,2% witanolide, 1% alcaloizi și 0,25% withaferină A. Un conținut constant de ingrediente active prețioase garantează o influență eficientă a produsului. Un pachet al suplimentului include până la 312 de porții recomandate, datorită cărora este suficient pentru un tratament pe termen lung.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

IMPACT ADAPTOGENIC - dacă utilizați în mod regulat extract de ashwagandha, puteți crește rezistența la stres și reduce oboseala, redobândind astfel forțele vitale și echilibrul mental.
PROPRIETĂȚI DE PROTECȚIE - Rădăcina Ashwagandha demonstrează proprietăți anti-tumorale, antiseptice și anti-bacteriene, stimulând efectiv imunitatea generală a organismului dumneavoastră.
FORMĂ MARI ASIMILABILĂ - Extractul OstroVit Ashwagandha este disponibil sub formă de pulbere care se absoarbe în organism la scurt timp după utilizare. Datorită acestui fapt, eficacitatea sa rămâne ridicată.
PRODUS PENTRU VEGANE - Suplimentul alimentar conține un extract pur de plante. În acest fel, funcționează bine atunci când reduceți carnea și produsele de origine animală.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție - 320 mg (1 lingură) pe zi cu masa, beți apă. Vă rugăm să folosiți ceașca de măsurare inclusă în pachet (0,5 ml).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Ashwagandha Extract / Powder от OstroVit

Ashwagandha Extract / Powder

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Ashwagandha    Brand: OstroVit    Ambalare: 100 Grame, 312 Doze
6287 RON
3772 RON