Ashwagandha Pro 15 от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Pro 15

12345    4.9/5  (69 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Ashwagandha, Adaptogens Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-25%   68 RON
51 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30939

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ashwagandha PRO 15 este un supliment alimentar care conține un extract rădăcină salutară. Witnia somn, cunoscută și sub denumirea de ginseng indian, este o plantă ale cărei proprietăți și efecte de vindecare au fost folosite de mii de ani în medicina tradițională veche (Ayurveda). Materia primă vindecătoare este în principal rădăcinile și fructele care duc la creșterea vitalității și îmbunătățesc activitatea minții.

El posedă proprietățile sale vindecătoare de letargie datorită compușilor prezenți în el - witanolides. Produsul nostru OstroVit Ashwagandha PRO 15 conține 15 mg de witanoli! Acestea sunt substanțe care, printre altele, au proprietăți antibacteriene și contribuie la reducerea tensiunii arteriale. În plus, Ashwagandha conține un număr de compuși terapeutici valoroși, inclusiv lactone non-steroidice, alcaloizi, cumarine, colină și acizi grași.

OstroVit Ashwagandha PRO 15 este folosit ca sedativ, aducând un somn sănătos și liniștit și un efect calmant. Datorită proprietăților adaptogene, permite corpului să se adapteze factorilor de stres. În plus, ajută la întărirea sistemului imunitar.

OstroVit Ashwagandha PRO 15 este recomandat mai ales sportivilor și persoanelor cu efort fizic sporit, deoarece susține starea de anduranță, simțul vitalității și energiei. Datorită faptului că conține un conținut ridicat de fier, are un efect pozitiv asupra creșterii hemoglobinei, a globulelor albe din sânge, precum și a eritrocitelor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Ashwagandha Pro 15 от OstroVit

Ashwagandha Pro 15

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Ashwagandha, Adaptogens    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
68 RON
51 RON