Ashwagandha Extract от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Extract

12345    5/5  (80 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Ashwagandha, Adaptogens Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-40%   35 RON
21 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 31499

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar care conține un extract rădăcină salutară.

Witnia lent, cunoscută și sub numele de ginseng indian, este o plantă a cărei proprietăți și efecte de vindecare au fost folosite de mii de ani în medicina tradițională indiano-ucraineană (Ayurveda). Materia primă vindecătoare este în principal rădăcinile și fructele care duc la creșterea vitalității și îmbunătățesc activitatea minții.

El posedă proprietățile sale vindecătoare de letargie datorită compușilor prezenți în el - witanolides. Acestea sunt substanțe care, printre altele, au proprietăți antibacteriene și contribuie la reducerea tensiunii arteriale. În plus, Ashwagandha conține un număr de compuși terapeutici valoroși, inclusiv lactone non-steroidice, alcaloizi, cumarine, colină și acizi grași.

OstroVit Ashwagandha este folosit ca un sedativ, aducând un somn sănătos și odihnitor și un efect calmant. Datorită proprietăților adaptogene, permite corpului să se adapteze factorilor de stres. În plus, ajută la întărirea sistemului imunitar.

OstroVit Ashwagandha este recomandat mai ales sportivilor și persoanelor cu efort fizic sporit, deoarece susține starea de anduranță, simț al vitalității și al energiei. Datorită faptului că conține un conținut ridicat de fier, are un efect pozitiv asupra creșterii hemoglobinei, a globulelor albe din sânge, precum și a eritrocitelor.

Comentarii pentru acest produs

Dragoi
Dragoi
09 Noiembrie 2018

Foarte bun produsu!
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Maca

  Maca pentru diete
  4770 RON 2862 RON

  Maca


  Categorii: Extracte din plante
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze

  - Susține dezvoltarea țesutului muscular - Afectează în mod pozitiv potența - Pentru oase puternice - Bine în situații stresante - O sursă valoroasă de proteine - Scăderea bruscă a energiei? Fiecare problemă are o soluție În timpul antrenamentului, vă simțiți căderi de energie foarte repede, vă obo...
 • Tribulus Terrestris 90

  Tribulus Terrestris 90 pentru diete
  5768 RON 3461 RON

  Tribulus Terrestris 90


  Categorii: Stimulatoare testosteron
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze

  Ostrovit Tribulus Terrestris este un supliment alimentar de cea mai bună calitate care conține un extract de fructe alunițe măcinate (tribulus t.) Cu un conținut total de 90% saponine. În mod natural, va sprijini creșterea testosteronului endogen în organism și va oferi vitalitate și energie nu numa...
 • Astaxanthin Forte 4 mg

  Astaxanthin Forte 4 mg pentru diete
  Nu este disponibil!

  Astaxanthin Forte 4 mg


  Categorii: Antioxidantii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze

  Astaxanthin Forte 4 mg de la Ostrovit este un carotenoid natural antioxidant derivat din cultivarea microalgelor Haematococcus pluvialis. Studiile clinice au demonstrat că Astaxanthin susține pielea (în timpul expunerii la o cantitate normală de lumină solară), ochii și sănătatea imună. Sprijin pen...
 • Omega 3-6-9

  Omega 3-6-9 pentru diete
  67 RON 4020 RON

  Omega 3-6-9


  Categorii: Acizi grași
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 180 Softgels, 180 Doze

  OSTROVIT Omega 3-6-9 - o sursă excelentă de acizi grași de cea mai bună calitate - include un set complet de Omega 3 (EPA, DHA, ALA), Omega 6 (LA) și Omega 9 (OA) - suplimentar îmbogățit cu vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil) - 90 de porții în pachet - o capsulă asigură 400 mg de ulei de peșt...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Ashwagandha Extract от OstroVit

Ashwagandha Extract

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Ashwagandha, Adaptogens    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
35 RON
21 RON