Ashwagandha Extract от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Extract

12345    5/5  (37 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Adaptogens, Ashwagandha Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-25%   50 RON
3750 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31499

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar care conține un extract rădăcină salutară.

Witnia lent, cunoscută și sub numele de ginseng indian, este o plantă a cărei proprietăți și efecte de vindecare au fost folosite de mii de ani în medicina tradițională indiano-ucraineană (Ayurveda). Materia primă vindecătoare este în principal rădăcinile și fructele care duc la creșterea vitalității și îmbunătățesc activitatea minții.

El posedă proprietățile sale vindecătoare de letargie datorită compușilor prezenți în el - witanolides. Acestea sunt substanțe care, printre altele, au proprietăți antibacteriene și contribuie la reducerea tensiunii arteriale. În plus, Ashwagandha conține un număr de compuși terapeutici valoroși, inclusiv lactone non-steroidice, alcaloizi, cumarine, colină și acizi grași.

OstroVit Ashwagandha este folosit ca un sedativ, aducând un somn sănătos și odihnitor și un efect calmant. Datorită proprietăților adaptogene, permite corpului să se adapteze factorilor de stres. În plus, ajută la întărirea sistemului imunitar.

OstroVit Ashwagandha este recomandat mai ales sportivilor și persoanelor cu efort fizic sporit, deoarece susține starea de anduranță, simț al vitalității și al energiei. Datorită faptului că conține un conținut ridicat de fier, are un efect pozitiv asupra creșterii hemoglobinei, a globulelor albe din sânge, precum și a eritrocitelor.

Comentarii pentru acest produs

Dragoi
Dragoi
09 Noiembrie 2018

Foarte bun produsu!
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Maca

  Maca pentru diete
  45 RON 3375 RON

  Maca


  Categorii: Extracte din plante
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze

  - Susține dezvoltarea țesutului muscular - Afectează în mod pozitiv potența - Pentru oase puternice - Bine în situații stresante - O sursă valoroasă de proteine - Scăderea bruscă a energiei? Fiecare problemă are o soluție În timpul antrenamentului, vă simțiți căderi de energie foarte repede, vă obo...
 • 5-HTP 100 mg

  5-HTP 100 mg pentru diete
  6734 RON 6061 RON

  5-HTP 100 mg


  Categorii: Sănătate și ton
  Brand: Swanson
  Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze

  5-HTP (hidroxitriptofan) 100 mg de la Swanson Descriere: 5-HTP (hidroxitriptofan) de la Swanson este o formula care promoveaza atat o dispozitie pozitiva, cat si o stare de relaxare. Utilizarea regulata a 5-HTP ajuta la echilibrarea naturala a nivelului serotoninei proprii, un mesager chimic car...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Ashwagandha Extract от OstroVit

Ashwagandha Extract

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Adaptogens, Ashwagandha    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
50 RON
3750 RON