Bacopa Monnieri Extract Powder от OstroVit

OstroVit

Bacopa Monnieri Extract Powder

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Bacopa Monnieri Ambalare: 50 Grame, 166 Doze Vezi ingredientele
-40%   4019 RON
2411 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38302

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extract OstroVit Bacopa Monnieri 50 g

Extractul OstroVit Bacopa Monnieri este un supliment alimentar natural sub formă de pudră care promovează sănătatea. Principalele avantaje care decurg din utilizarea bacopa este sprijinirea funcțiilor cognitive, de ex. îmbunătățirea memoriei și a concentrării, precum și influența antidepresivă. Planta este, de asemenea, folosită ca produs antiinflamator, antifungic și antibacterian eficient. Te confrunți cu probleme de memorie și concentrare? Încearcă extractul natural de bacopa monnieri de la OstroVit!

Ce este Extractul OstroVit Bacopa Monnieri?

Bacopa Monnieri este comună în multe părți ale lumii. De obicei, îl puteți găsi în zone umede, aproape de corpurile de apă. Proprietățile sale de promovare a sănătății au fost folosite de mult timp în medicina ayurvedică, unde această plantă este folosită în principal pentru a lupta împotriva epilepsiei, ulcerelor și inflamațiilor.

Extractul OstroVit Bacopa Monnieri obtinut din intreaga planta este bogat in bacozide. Acestea sunt substanțe active responsabile în primul rând de impactul asupra sănătății plantelor. Datorită proprietăților puternice antioxidante, utilizarea regulată a extractului de bacopa inhibă dezvoltarea multor boli și infecții. Planta se întâmplă să fie folosită pentru a sprijini persoanele care suferă de boli neurodegenerative, de ex. Boala Parkinson sau boala Alzheimer. De asemenea, poate contribui la reducerea nivelului de colesterol din sânge.

Alegeți OstroVit Bacopa Monnieri Extract supliment alimentar dacă:

     tratați problemele de memorie sau de concentrare
     se simt adesea stresat
     lucrează mental
     caută un antioxidant natural
     lupta împotriva nivelului ridicat de colesterol

Proprietăți:

Suplimentul alimentar OstroVit Bacopa Monnieri Extract se va comporta perfect la persoanele care lucrează psihic sau sunt expuse frecvent la stres. O măsură de extract pe zi este suficientă pentru a vedea diferența.

Caracteristicile majore ale suplimentului:

SPRIJIN PENTRU SISTEMUL NERVOS - Bacopa Monnieri demonstreaza proprietati neuroprotectoare. Îmbunătățește funcțiile cognitive, concentrarea, memoria și întărește imunitatea mentală.
CONȚINUT MARE DE INGREDIENTE ACTIVE - extractele OstroVit conțin până la 50% bacozide responsabile de proprietățile de promovare a sănătății ale suplimentului.
FORMA DE EXTRAS - Suplimentul alimentar este disponibil sub forma de pulbere. Cutia include o măsură la îndemână folosită pentru a măsura cu precizie porția recomandată de produs.
COMPOZIȚIE NATURALĂ - Extractul OstroVit Bacopa Monnieri nu conține substanțe de umplere, coloranți, conservanți și agenți antiaglomeranți. Compoziția produsului este 100% naturală, astfel încât suplimentul poate fi folosit și de vegani și vegetarieni.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție - 300 mg (1 lingură) pe zi cu masă, beți apă. Vă rugăm să utilizați paharul de măsurat inclus în pachet (0,5 ml).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Bacopa Monnieri Extract Powder от OstroVit

Bacopa Monnieri Extract Powder

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Bacopa Monnieri    Brand: OstroVit    Ambalare: 50 Grame, 166 Doze
4019 RON
2411 RON