Bacopa Monnieri от OstroVit

OstroVit

Bacopa Monnieri

12345    4.8/5  (30 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-25%   39 RON
2925 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32080

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT Bacopa Monnieri - 90tabs

Până la 50% din bacozide
Sprijină organismul în lupta împotriva radicalilor liberi
Sprijină îmbunătățirea memoriei, a concentrației și a concentrației
Ea prezintă activități adaptogene

Ostrovit Bacopa Monnieri este un supliment ce conține un extract dintr-o plantă numită Bakopa Small-foaie. Datorită proceselor tehnologice pe care le utilizează Ostrovit, aveți posibilitatea de a profita de proprietățile benefice ale acestei fabrici uimitoare sub formă de comprimate ușor de înghițit. Extrasul din Bakopy cu frunze mici standardizat la 50% din bacozide arată proprietățile care îmbunătățesc memoria și concentrarea, dar mai presus de toate acest supliment susține funcțiile adaptogene ale corpului dvs. - dar ce înseamnă cu adevărat și care sunt avantajele?

Bakopa Funcții mici - adaptogene
Organismul are capacitatea de a se adapta sau de a se adapta condițiilor adverse - stresul, de exemplu - dar aceasta este o funcție care este oarecum limitată. În cazul în care vă aflați în condiții de stres prelungit - lucrați intens mental, aveți multe lucruri în minte sau pur și simplu trăiți într-un ritm rapid - vă expuneți corpul la impactul stresului excesiv. Ostrovit Bacopa Monnieri vă va ajuta organismul să lupte cu acest factor, datorită proprietăților adaptogene. Corpul tau va arata o mai mare toleranta la stres si vei simti o schimbare semnificativa in viata de zi cu zi.

Amintiți-vă că extractul de la becurile cu frunze mici vă va ajuta să luptați, printre altele, cu stresul, dar cel mai important este să aveți grijă de o dietă sănătoasă și echilibrată și de cantitatea potrivită de exerciții pe parcursul zilei. Dieta combinată cu exercițiile vă va oferi un cadru mai bun al minții și acest lucru, combinat cu consolidarea posibilităților de adaptare a corpului dumneavoastră, va afecta în mod semnificativ calitatea vieții de zi cu zi.

Unul dintre faptele care vă pot interesa este că popoarele indiene au folosit această plantă acum 5000 de ani în procesele terapeutice. Inițial sa numit Brahmi - numele ales în onoarea unei zeități principale prezente în hinduism sau Brahma.

Stres - Efecte pentru corpul tau
Fiind sub stres constant, începeți să vă simțiți suprasolicitat, vă pierdeți rapid atenția, nu vă puteți concentra asupra sarcinilor dvs. - vă face să vă stresați și mai mult și în acest fel cercul se închide. Trebuie să știți că ieșirea din ea poate fi mai ușoară decât ați crezut vreodată.

Ostrovit Bacopa Monnieri are activitate pro-cognitivă - înseamnă că îmbunătățește memoria, concentrarea și concentrarea. Cercul de închidere menționat anterior începe să se deschidă lent, permițându-vă să scăpați de stres constant. Echilibrează-ți dieta și susține-o cu extrasul din Bakopy cu frunze mici și, într-un timp scurt, vei simți diferența atât la locul de muncă, cât și în viața de zi cu zi.

Îmbunătățind memoria și concentrarea, vă veți împlini mai bine datoria - vă va crește satisfacția și veți evita situațiile stresante. Vedeți cum se deschide roata menționată mai sus? Și toate acestea, datorită unui singur comprimat pe zi, în care există până la 250 de miligrame de extract de bacopa cu frunze mici, inclusiv 125 de miligrame de bakoside.

Echilibrează stilul tău de viață
Asigurați-vă că dieta dvs. este bogată în nutrienți, acizi grași nesaturați și suficiente vitamine. Amintiți-vă despre exerciții, păstrați-vă corpul în forma corectă. Nu uitați, totuși, o consecință extrem de importantă, care este asociată cu o pregătire intensă - acest lucru este stresul oxidativ.

Acest fenomen este cauzat de o cantitate excesivă de radicali liberi care distrug structurile celulare din corpul vostru. Acesta este un efect nedorit al efortului fizic sporit - totuși, acesta poate fi contracarat. Extractul de la becurile cu frunze mici are un efect antioxidant, ceea ce înseamnă că vă va ajuta organismul să lupte împotriva radicalilor liberi. Datorită acestui fapt, veți evita consecințele negative ale influenței stresului oxidativ

Doar un comprimat pe zi vă va ajuta în viața de zi cu zi. Recuperați echilibrul și îmbunătățiți concentrarea și concentrarea datorită Suplimentului Ostrovit Bacopa Monnieri. Combateți eficient stresul și influența radicalilor liberi, datorită proprietăților paragatei mici - nu uitați de dieta și exercițiile fizice potrivite.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 34:55:27
  Black Line Anabolic ISO Whey pentru diete
  Kevin Levrone

  Black Line Anabolic ISO Whey

  908 Grame, 30 Doze
  202 RON 101 RON (-50%)
  Cumpara

  Black Line Anabolic ISO Whey


  Categorii: Proteine
  Brand: Kevin Levrone
  Ambalare: 908 Grame, 30 Doze

  Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone, este un supliment nutritiv care conține proteine ​​din zer 85%. În același timp, îmbogățit cu creatina, taurina si DAA. Conținutul ridicat de proteine, îmbunătățită prin prezența ridicat de aminoacizi, creează un mediu unic. Black Line Anabolic ISO Whey - Kevin Levrone, va reuși să depășească limitele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Bacopa Monnieri от OstroVit

Bacopa Monnieri

Categorii: Extracte din plante
Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
39 RON
2925 RON