Cordyceps 500 mg | Vege от OstroVit

OstroVit

Cordyceps 500 mg | Vege

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Cordyceps Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
-40%   5531 RON
3319 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 39695

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Cordyceps VEGE 60 de capsule

OstroVit Cordyceps VEGE este un supliment alimentar vegan pe bază de extract de ciupercă de omidă bogat în polizaharide. Produsul demonstrează proprietăți adaptogene, adică sprijină adaptarea și rezistența corespunzătoare și funcțiile organismului. Dacă sunteți în căutarea unui supliment natural care vă poate oferi energie și, în același timp, să îmbunătățească performanța la antrenament, precum și să reducă susceptibilitatea la boli, trebuie să încercați capsulele OstroVit Cordyceps VEGE.

Ce este cordyceps și cine ar trebui să-l folosească?

Cordyceps sinensis, adică ciuperca omidă, este un tip de ciupercă care apare în zona Podișului Tibetan. Ciuperca crește doar sus în munți în anumite perioade ale anului, astfel încât este cu adevărat dificil să o obțineți. Ciuperca a fost folosită de tibetani de mii de ani.

Este atât de popular datorită impactului unic de promovare și stimulare a sănătății. Dacă este utilizat în mod regulat, extractul de ciupercă de omidă vă poate ajuta organismul să se adapteze la greutățile vieții. În plus, ciuperca are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Poate, de exemplu, ameliora simptomele răcelii, infecțiile respiratorii, precum și infecțiile vezicii urinare. Cordyceps este considerat un furnizor natural de energie. De asemenea, vă poate ajuta să contracarați stresul, tensiunea și durerile de cap.

Alegeți suplimentul OstroVit Cordyceps VEGE dacă:

     doresc să aibă mai multă energie pentru a acționa
     de multe ori se simt obosit
     sunt obosit de tensiune constantă
     caută o alternativă la băuturile energizante nesănătoase
     doresc să evite bolile
     duce un stil de viață stresant

Proprietăți:

Un pachet de supliment alimentar OstroVit Cordyceps VEGE este un set de 60 de capsule, suficiente pentru două luni de tratament. Fiecare dintre ele conține până la 500 mg de extract de cordyceps. Luați o porție zilnică de supliment dimineața pentru a vă oferi energie pentru întreaga zi.

Caracteristicile majore ale suplimentului:

FURNIZOR DE ENERGIE NATURALĂ - Suplimentul alimentar OstroVit Cordyceps VEGE este o modalitate perfectă de a vă stimula. Îl poți folosi împreună cu cafea și, în cele din urmă, devii mai energic. Cordyceps poate înlocui cu succes băuturile energizante dulci.
SPRIJIN PENTRU IMUNITATE - Extractul de Cordyceps este și o modalitate naturală de susținere a imunității. Dacă vă îmbolnăviți des și aveți dificultăți în a lupta împotriva infecțiilor, utilizați capsulele noastre în scop de prevenire pentru a reduce probabilitatea de a suferi de răceală.
Conținut ridicat de polizaharide - O capsulă a suplimentului reprezintă până la 200 mg de polizaharide - zaharuri compuse care îndeplinesc diferite funcții, de exemplu servesc ca material de bază de construcție într-un organism uman.
FORMA VEGAN - Suplimentul nostru alimentar este un produs universal care poate fi folosit de vegani si vegetarieni. Compoziția sa nu conține substanțe de origine animală.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi, înainte sau cu masă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cordyceps 500 mg | Vege от OstroVit

Cordyceps 500 mg | Vege

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Cordyceps    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
5531 RON
3319 RON