Ginkgo Biloba Extract Powder от OstroVit

OstroVit

Ginkgo Biloba Extract Powder

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Ginkgo Biloba Ambalare: 50 Grame, 200 Doze Vezi ingredientele
-40%   5783 RON
3470 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38376

DESCRIEREA PRODUSULUI

Extract de Ginkgo Biloba OstroVit 50 g
Extractul OstroVit Ginkgo Biloba, adică un extract din frunze de copac (Ginkgo Biloba L.), poate fi folosit pentru a îmbunătăți capacitățile cognitive, a preveni deteriorarea lor naturală din cauza progresului în vârstă și pentru a stimula memoria. Forțele naturii se dovedesc din nou a fi o sursă de sprijin pentru organismul tău. Utilizarea pe termen lung a extractului de Ginkgo biloba garantează rezultate vizibile și vă permite să vă îmbunătățiți concentrarea asupra fiecărei sarcini.

Extract de Ginkgo Biloba în dieta ta zilnică

Arborele Maidenhair este un copac cu viață lungă care poate crește până la 4000 de ani și, contrar numelui său, nu provine din Japonia, ci din China. Frunzele de ginkgo biloba au fost folosite de mulți ani și sunt legate în primul rând de medicina tradițională din Orientul Îndepărtat. Frunzele acestei plante sunt folosite pentru a obține cele mai importante ingrediente active, adică glicozidele flavonelor de ginkgo și lactonele terpenice responsabile de impactul favorabil al plantei asupra organismului uman.

Ginkgo biloba stimulează, de asemenea, fluxul de sânge în sistemul cardiovascular. Sângele împreună cu nutrienții ajung mai repede la creier și alte organe și este capabil să le îmbunătățească funcționarea. În mod interesant, copacul cu păr de fată are proprietăți calmante, de exemplu, reduce durerile de cap. Dacă te confrunți cu astfel de probleme, natura are o soluție relevantă pe care de fapt asiaticii o folosesc de mulți ani.

Alegeți OstroVit Ginkgo Biloba Extract dacă:

     vrei să-ți folosești creierul 100%
     vrei să-ți îmbunătățești memoria
     trebuie să se concentreze mai bine
     nu-mi place să înghiți pastile sau capsule

Proprietăți:

Pentru a vedea efectele pozitive ale folosirii arborelui de maidenhair, tot ce trebuie să faceți este să luați o singură măsură de OstroVit Ginkgo Biloba Extract pe zi. Poate merge cu apă sau îl poți adăuga la salata, iaurtul, muesli sau altă mâncare preferată pentru a-ți stimula capacitățile cognitive. Concentrați-vă pe sarcinile dvs., amintiți-vă despre toate și îmbunătățiți funcțiile cognitive. Fii cea mai bună versiune a ta și atinge-ți obiectivele în 100%.

Utilizați Extract OstroVit Ginkgo Biloba care:

SPRIJĂ PROCESELE COGNITIVE - Profită la maximum de creierul tău datorită sprijinului suplimentar pentru procesele cognitive.
SPRIJĂ MEMORIA - Îmbunătățiți memorarea înainte de testare, examen și în viața de zi cu zi. Amintește-ți despre întâlnirile importante, zilele de naștere ale familiei tale și despre locul în care ți-ai lăsat ochelarii sau cheile.
ESTE 100% VEGAN - Suplimentul este bogat numai în ingrediente pe bază de plante și nu conține ingrediente originale animale sau umpluturi redundante.
ESTE DISPONIBIL CA O PULBERE CONVENIENTA - Extractul OstroVit Ginkgo Biloba poate fi usor dozat si consumat datorita formei sale foarte convenabile de pudra.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Ginkgo Biloba Extract Powder от OstroVit

Ginkgo Biloba Extract Powder

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Ginkgo Biloba    Brand: OstroVit    Ambalare: 50 Grame, 200 Doze
5783 RON
3470 RON