Ginkgo Biloba 120 mg / Vege от OstroVit

OstroVit

Ginkgo Biloba 120 mg / Vege

12345    5/5  (37 Au votat)
Categorii: Extracte din plante Subcategorii: Ginkgo Biloba Ambalare: 30 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-30%   2255 RON
1579 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 38270

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE 120 vcaps

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE este un supliment alimentar modern în capsule vegane care conțin extract de frunze de gingko (ginkgo biloba). OstroVit Ginkgo Biloba a fost dezvoltat pentru persoanele care respectă principiul veganismului sau vegetarianismului, nu conține substanțe și compuși de origine animală, iar extractul a fost inclus în capsule speciale HPMC (hidroxipropil metilceluloză). Suplimentele din linia 100% VEGE CAPSULES sunt produse concepute pentru toți cei care caută un anumit extract și doresc să-și completeze dieta cu acesta și ținând cont de persoanele care nu consumă produse de origine animală, toată lumea de aici va fi fericită. OstroVit este atenție la detalii, calitate și satisfacția clienților fără excepție.

120 capsule HPMC (capsule vegane)

     Produsul din cea mai vândută linie de produse vegane 100% VEGE CAPSULES
     1 portie este doar 1 capsula pe zi
     Extract cu standardizare pentru glicoflavonoglicozide și lactone terpenice

OstroVit Ginkgo Biloba VEGE

Ginkgo biloba este o plantă endemică, adică apare doar într-una din zonele caracteristice acestei specii. În acest caz, acest endemism apare în sud-estul Chinei, iar numele său „japonez” poate fi înșelător aici. Ginkgo Biloba este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din țările occidentale, dar nu trebuie uitat că utilizarea și proprietățile sale au fost deja recunoscute în medicina tradițională chineză. Ginkgo biloba este un tezaur al multor substanțe fitochimice, inclusiv polifenoli, alcaloizi, etc. Ginkgo biloba are, de asemenea, efecte pro-cognitive asupra persoanelor în vârstă, dar și ca adaptogen care susține funcționarea zilnică într-o lume plină de stres, suprasolicitare de informații și alergare continuă. Contribuie la buna funcționare a minții, îmbunătățind concentrarea, concentrarea și eliminarea episoadelor care indică depresie.

Proprietăți OstroVit Ginkgo Biloba VEGE

     Poate susține sistemele circulator și cardiovascular
     Are efect analgezic și antiinflamator
     Îmbunătățește funcțiile procognitive, inclusiv concentrarea, memoria și focalizarea
     Susține sistemul nervos
     Poate sprijini reglarea și îmbunătățirea funcției cardiovasculare
     Standardizare pentru ginkoflavonoglicozide și terpene lactone

Produsele din linia VEGE CAPSULES au fost dezvoltate folosind doar ingrediente vegane. Datorită politicii de înaltă securitate a companiei și a faptului că fabrica de producție folosește ingrediente cu efect alergenic, de unde și informațiile privind posibilitatea apariției alergenilor încrucișați pe etichetă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

Utilizare sugerată

Se consumă 1 porție (1 capsulă) zilnic, de preferință după masă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Ginkgo Biloba 120 mg / Vege от OstroVit

Ginkgo Biloba 120 mg / Vege

Categorii: Extracte din plante
Subcategorii: Ginkgo Biloba    Brand: OstroVit    Ambalare: 30 Capsule, 30 Doze
2255 RON
1579 RON