Yucca Root 500 mg от Swanson

Swanson

Yucca Root 500 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
-30%   7910 RON
5537 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 16022

DESCRIEREA PRODUSULUI

Originar din America de Sud, planta Yucca utilizată în mod tradițional pentru a menține o stare de buna dispozitie a organizmului. Folosit în trecut pentru a purifica sangele, Yuka este un tonicpropice pentru bunăstarea întregului corp. Acesta conține saponine. Fiecare porție de două capsule eliberează un gram de pulbere de rădăcină Yucca.


Portii per container 50 mg
Yucca (yucca) (rădăcină) 1 g *

Alte ingrediente: gelatină, pot conține una sau mai multe dintre următoarele: celuloza microcristalina (fibra), stearat de magneziu, dioxid de siliciu

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Yucca Root 500 mg от Swanson

Yucca Root 500 mg

Brand: Swanson    Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze
7910 RON
5537 RON