Licorice Root 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Licorice Root 450 mg

12345    3.5/5  (4 Au votat)
Ambalare: 100 Capsule
Vezi ingredientele
7085 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11639

DESCRIEREA PRODUSULUI

Licorice Root 450 mg

➡ Lemn dulce
➡ Pentru o mai buna digestie
➡ Conține glicerină

Licorice (radacina de lemn dulce), cunoscut sub numele de rădăcină de lemn dulce este o planta folosită de milenii în sudul Europei și China. În medicina orientală este popular în tratamentul răcelilor și a gripei, precum si toate bolile asociate cu tuse si spasme musculare. Licorice (radacina de lemn dulce) conține acid glicirizic, care are proprietăți anti-inflamatorii, săruri de potasiu și calciu, glicozide flavonici, glucoza, tsirizin, acidul linveritieva, asparagina, vitamine, precum și glicirizina care 50 de ori mai dulce decât zahărul obișnuit.

Virusuri cu excepția speciilor de animale atac și, de asemenea plante. Dar, plantele dezvolta propriile lor componente pentru a le proteja de atacurile virusilor .Unul dintre cele mai puternice astfel de substanțe este glicirizina. Glicirizina in lemn dulce (radacina de lemn dulce) stimulează producerea de cortizol in glandele suprarenale, care stimulează sistemul imunitar și este unul dintre cele mai bune mijloace de combatere a virușilor.
Extractul de lemn dulce (radacina de lemn dulce) are un efect benefic în ceea ce privește boli, cum ar fi hepatita C și ameliorează multe dintre siptomite HIV-virus. De asemenea, efectul extractului de lemn dulce (radacina de lemn dulce) restricționează funcțiile de viruși multiplicatoare

Licorice (radacina de lemn dulce) are acțiune antispastică slabeste musculaturii netede, reduce secretia glandelor digestive. Aceasta este o consolidare generală, expectorant, absorbind, diuretic și biliară vehicul excreție. Are un efect de emoliere asupra tusei, antibacteriene și acțiune antitoxică contribuie la funcționarea normală a stomacului, stimulează motilitatea tractului gastro-intestinal, întărește apărarea naturală a organismului.

Mod de administrare: Luati 2 capsule de la 1 până la 3 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Licorice Root 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Licorice Root 450 mg

Ambalare: 100 Capsule
7085 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
70.85 RON
62.42 RON