Ashwagandha Extract от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Extract

12345    4.8/5  (94 Au votat)
Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   3515 RON
2461 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 31499

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ashwagandha este un supliment alimentar care conține un extract rădăcină salutară.

Witnia lent, cunoscută și sub numele de ginseng indian, este o plantă a cărei proprietăți și efecte de vindecare au fost folosite de mii de ani în medicina tradițională indiano-ucraineană (Ayurveda). Materia primă vindecătoare este în principal rădăcinile și fructele care duc la creșterea vitalității și îmbunătățesc activitatea minții.

El posedă proprietățile sale vindecătoare de letargie datorită compușilor prezenți în el - witanolides. Acestea sunt substanțe care, printre altele, au proprietăți antibacteriene și contribuie la reducerea tensiunii arteriale. În plus, Ashwagandha conține un număr de compuși terapeutici valoroși, inclusiv lactone non-steroidice, alcaloizi, cumarine, colină și acizi grași.

OstroVit Ashwagandha este folosit ca un sedativ, aducând un somn sănătos și odihnitor și un efect calmant. Datorită proprietăților adaptogene, permite corpului să se adapteze factorilor de stres. În plus, ajută la întărirea sistemului imunitar.

OstroVit Ashwagandha este recomandat mai ales sportivilor și persoanelor cu efort fizic sporit, deoarece susține starea de anduranță, simț al vitalității și al energiei. Datorită faptului că conține un conținut ridicat de fier, are un efect pozitiv asupra creșterii hemoglobinei, a globulelor albe din sânge, precum și a eritrocitelor.

Comentarii pentru acest produs

Dragoi
Dragoi
09 Noiembrie 2018

Foarte bun produsu!
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Ashwagandha Extract от OstroVit

OstroVit

Ashwagandha Extract

Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
3515 RON
2461 RON