Gotu Kola 400 mg / Vege от OstroVit

OstroVit

Gotu Kola 400 mg / Vege

12345    5/5  (5 Au votat)
Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   6791 RON
4754 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37210

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Gotu Kola VEGE 90 caps

OstroVit Gotu Kola VEGE este un supliment alimentar 100% vegan cu acțiune versatilă. Gotu kola, cunoscut și sub numele de extract asiatic de pennywort, este un material pe bază de plante care a fost folosit de mii de ani în Asia Centrală. Dacă doriți să aveți o piele frumoasă și netedă și să îmbunătățiți funcțiile de memorie, circulație și digestie, OstroVit Gotu Kola Vege vă va ajuta să vă îngrijiți sănătatea fizică și claritatea minții într-un mod ușor și rapid.

Ce este OstroVit Gotu Kola VEGE și ingredientele sale?

OstroVit Gotu Kola VEGE este un set de 90 de capsule care conțin extract de Centella asiatica fabricat dintr-o plantă care aparține familiei Apiaceae. Suplimentul alimentar a fost creat în primul rând pentru toți cei care doresc să îmbunătățească funcțiile cognitive ale corpului lor. Capsulele sunt standardizate, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele conține aceeași cantitate din următoarele substanțe active derivate din plante: asiaticosid, medacozid, asiaticosid B.

Setul de 90 de capsule OstroVit Gotu Kola VEGE este destinat pentru trei luni de suplimentare regulată. Capsulele sunt destinate atât persoanelor care fac mișcare intensă și conduc un stil de viață sedentar.

Alegeți acest supliment alimentar dacă doriți:

     învățați mai repede și amintiți-vă mai bine
     au o concentrare mai bună
     experimentați mai puțin stres și îmbunătățiți bunăstarea
     calmează-ți nervii
     dormi din plin
     ai grija de pielea ta
     favorizează digestia
     susține o circulație sanguină adecvată

Cele mai importante caracteristici ale capsulelor OstroVit Gotu Kola VEGE 90
Doza zilnică recomandată de extract de Gotu Kola poate oferi numeroase beneficii pentru sănătate. Extractul a fost folosit cu sute de ani în urmă în medicina ayurvedică și în medicina tradițională chineză nu fără motiv.

Aflați care sunt cele mai importante caracteristici ale suplimentului:

SPRIJINUL FUNCȚIILOR COGNITIVE - capsulele OstroVit Gotu Kola VEGE sunt recomandate persoanelor care lucrează sub tensiune mentală sau încă studiază. Achiziționarea ușoară a cunoștințelor, memorie mai bună și asocieri mai rapide sunt doar câteva dintre efectele pe care le puteți obține datorită OstroVit Gotu Kola VEGE.
EFECTE PRO-SĂNĂTATE - Gotu Kola are un impact pozitiv asupra unui număr de organe și sisteme interne, inclusiv sistemul digestiv și circulator.
DOZARE UȘOARĂ - Fiecare capsulă standardizată conține 40 mg de triterpene, care este doza zilnică pentru adulți a extractului de pennywort asiatic. Datorită suplimentului alimentar OstroVit, nu este nevoie să utilizați uleiuri Gotu Kola greu de dozat.
COMPOZIȚIA NATURALĂ - Atât extractul, cât și coaja capsulei sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, astfel încât să puteți lua acest supliment alimentar chiar dacă urmați o dietă vegetariană sau vegană.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Gotu Kola 400 mg / Vege от OstroVit

OstroVit

Gotu Kola 400 mg / Vege

Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
6791 RON
4754 RON