Lion's Mane 500 mg / Vege от OstroVit

OstroVit

Lion's Mane 500 mg / Vege

12345    3.7/5  (11 Au votat)
Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
Vezi ingredientele
-30%   5279 RON
3695 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37864

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Lion’s Mane 60 capsule

OstroVit Lion’s Mane este un supliment alimentar vegan unic. Capsulele conțin extract de ciuperci care seamănă cu fructele de mare și este popular în Orientul Îndepărtat, de ex. în China și Japonia. Numele - coama leului - provine din aspectul său original - un miceliu în formă de bilă, acoperit cu spini lungi și subțiri.

Pentru cine sunt capsulele OstroVit Lion’s Mane?

Suplimentul alimentar OstroVit Lion’s Mane constă din 60 de capsule vegane care conțin o ciupercă de coamă de leu pudră. Produsul este destinat tuturor celor care caută articole ușor de consumat care să asigure un sprijin cuprinzător pentru sistemul lor nervos și îmbunătățirea funcțiilor cognitive, a imunității și a funcționării organismului. În plus, ciuperca de coamă a leului a fost folosită de mult timp pentru tratarea problemelor legate de sistemul digestiv, cum ar fi arsurile la stomac, refluxul, vărsăturile și flatulența.

Ciuperca de coamă a leului este bogată în substanțe nutritive, precum aminoacizi, polipeptide și polizaharide. Compoziția sa include diverse vitamine și minerale, de exemplu zinc, seleniu, sodiu și fier.

Alegeți ciuperca de coamă a leului de la OstroVit dacă:

     simt adesea obosit
     organismul tău este slab
     nu sunt motivați să acționeze
     au probleme de concentrare sau de studiu
     de multe ori se îmbolnăvesc
     lucrează mult
     suferă de probleme digestive

Proprietățile suplimentului OstroVit Lion’s Mane

Datorită influenței sale cuprinzătoare asupra sistemului nervos, suplimentul funcționează bine atât la persoanele care sunt angajate intelectual, cât și la cele care duc un stil de viață activ, de ex. faceți sport în mod regulat.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

PROPRIETĂȚI DIVERSE - Ciuperca de coamă a leului are proprietăți antiinflamatoare, antibiotice și neuro-protectoare. Este un nootrop care stimulează cu succes funcțiile cognitive, reduce stresul și fobiile, îmbunătățește memoria și starea de spirit, precum și stimulează rezultatele studiului.
PERFECT PENTRU ATLEȚI - Suplimentul alimentar va fi o alegere excelentă dacă sunteți activ fizic. Ciuperca nu numai că vă oferă energie și motivează, dar este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți importanți. De asemenea, poate reduce nivelul acidului lactic din sânge, astfel încât mușchii nu trebuie să fie atât de obosiți.
UȘOR DE DOZAT - Un pachet include 60 de capsule, care sunt suficiente pentru două luni de suplimentare regulată. Înghițiți doar o capsulă de produs pe zi, când luați masa, pentru a vă asigura că sistemul nervos este susținut.
PRODUS VEGAN - Veganii și vegetarienii se pot simți liberi să folosească produsul. O singură capsulă este compusă dintr-un extract pur de ciupercă de coamă de leu și acoperire vegană. Produsul nu conține coloranți, agenți anti-aglomerare și conservanți.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi, cu masă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Lion's Mane 500 mg / Vege от OstroVit

OstroVit

Lion's Mane 500 mg / Vege

Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
5279 RON
3695 RON