Piperine 30 Max от OstroVit

OstroVit

Piperine 30 Max

12345    5/5  (86 Au votat)
Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   4019 RON
2813 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31779

Oferte cu acest produs


OstroVit Piperine 30 Max
90 Tableta, 90 Doze
+

Swedish Supplements Synephrine
90 Capsule, 90 Doze
+

OstroVit Caffeine 200
110 Tableta, 110 Doze
=
151.90 RON
106.30 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT Piperine 95 este alcaloizi care conțin piperina, care oferă nu numai un obiect ascuțit, aroma de alune, dar aroma.

Piperine conținute în fructul piper negru, crește procesul de termogeneza - un proces de producere a căldurii în corpul arde calorii, iar procesul de lipoliză prin receptorii adrenergici, adică, oxidarea țesutului adipos.

Piperin stimulează obiective senzoriale în tractul gastro-intestinal, crescând astfel secreția de suc gastric și care îmbunătățește digestia. Piperina îmbunătățește, de asemenea, absorbția anumitor vitamine și minerale, cum ar fi seleniul, vitaminele B și beta-carotenul. În plus, facilitează absorbția coenzimei Q10 și crește absorbția resveratrolului sau curcuminei. Piperidina poate, de asemenea, să crească absorbția anumitor medicamente.

Extractul de piper facilitează defecarea, îmbunătățește și indirect sinteza proteinelor structurale musculare. In plus piperinovite psevdoalalozidi crește rezistența organismului la stimuli dureroase stimulează eliminarea acidului lactic din mușchi, creșterea concentrației și a ajuta la pregătirea mentală a crescut efort fizic.

Metoda de acceptare:
OstroVit Piperine 95 este recomandat pentru sportivi și pentru cei care muncesc din greu fie din punct de vedere fizic, fie mental. OstroVit Piperine 95 poate fi, de asemenea, utilizat de oameni care sunt sedentari și, prin urmare, mai vulnerabili la creșterea în greutate.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Piperine 30 Max от OstroVit

OstroVit

Piperine 30 Max

Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
4019 RON
2813 RON