Anthony Joshua Immune Defence от EQ Nutrition

EQ Nutrition

Anthony Joshua Immune Defence

12345    0/5  (0 Au votat)
-15%   146 RON
12410 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 29369

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ce este Immune Defense?

Immune Defense este un complex de multivitamine avansat, formulate pentru a sprijini cerințele unui stil de viață activ. Această formulă unică a fost dezvoltata în colaborare cu Anthony Joshua , pentru a proteja împotriva cererilor stresante de sesiuni de formare regulate. Utilizănd doar ingrediente cercetate, Immune Defense va permite să obțineți ub maximum de formare și de nutriție.

→ conține enzime digestive
→ complex de vitamina B, grupa completa
→ 29 extracte de plante
→ intareste semnificativ imunitatea

De ce sa alegem pe Immune Defense ?

Immune Defense a fost proiectat pentru a oferi protecție împotriva stresului de formare și de mediul extern. Ca un atlet de elita Anthony Joshua a avut nevoie de un produs care îi va permite să antreneze în mod continuu cu intensitatea unui campion. Echipa noastra de oameni de știință cu experiență a realizat un complex de multivitamine puternic, care sprijina si protejeaza sistemul imunitar de la interior spre exterior.

Când să luăm Immune Defense ?

Immune Defense pot fi luat în orice moment al zilei. Luați 3 capsule pe zi, ca să vă simțiți mai puternici din interior spre exterior.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Anthony Joshua Immune Defence от EQ Nutrition

Anthony Joshua Immune Defence

Subcategorii: Complex-formulas, Multivitamine zilnice, Herbal extracts    Brand: EQ Nutrition    Ambalare: 90 Capsule, 30 Doze
146 RON
12410 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
124.1 RON
116.78 RON