Colostrum 1000 mg от Prozis

Prozis

Colostrum 1000 mg

12345    3.4/5  (8 Au votat)
Categorii: Imunostimulatori Subcategorii: Colostrum Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 28887

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prozis Sport Colostrum - Puterea primului lapte al naturii.

Produs de toate mamiferele, inclusiv oamenii, Colostrul este cunoscut sub numele de primul lapte al Naturii. Începând cu sfârșitul anului, Colostrul a atras atenția sportivilor și a persoanelor fizice active din întreaga lume și se utilizează pe scară largă ca supliment alimentar. Iar motivul constă în profilul său nutrițional special.

Colostrul este prima formă de lapte matern pe care neonatele de mamifere le primesc după naștere. Componentele bioactive prezente în acest prim lapte nu se găsesc în altă parte în concentrații atât de mari și echilibrate. Colostrul este, de fapt, o sursă excepțională de proteine, factori de creștere, anticorpi și enzime, care sunt livrate într-o formă foarte concentrată.
Comparativ cu laptele și prafurile din proteine ​​din zer, Colostrul este incredibil de bogat în imunoglobuline, care constituie majoritatea conținutului său de proteine. Pe de altă parte, este, de asemenea, ambalat cu concentrații mai mari de agenți antimicrobieni importanți, care joacă un rol în menținerea unui sistem imunitar și digestiv normal.

Pe lângă proteinele din zer, sportivii cei mai exigenți adesea suplimentează cu Colostrul pentru a susține creșterea și recuperarea musculară și își iau rezultatele la un nivel cu totul nou.

Prozis Sport Colostrum este o formulă derivată de la bovine, testată și certificată de laboratoare independente. Oferind 1000 mg de colostru de înaltă calitate pe porție, vă oferă toată puterea primului lapte al Naturii în capsule ușor de luat.
Prozis Sport Colostrum Repere:

     Cunoscutul are primul lapte al Naturii
     Formule derivate din bovine
     Bogați în imunoglobuline
     Popular printre sportivi și oameni activi din punct de vedere fizic
     Produse de cea mai bună calitate
     Certificat de laboratoare independente

Notă: Vă recomandăm să consultați un medic sau un nutriționist dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea produsului nostru. Informațiile nutriționale pot varia în funcție de aromă. * Imaginile prezentate sunt doar pentru scopuri ilustrative și promoționale. Imaginea finală a produsului poate fi modificată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Colostrum 1000 mg от Prozis

Colostrum 1000 mg

Categorii: Imunostimulatori
Subcategorii: Colostrum    Brand: Prozis    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
Coming soon!