Magnesium Gel от ABO Pharma

ABO Pharma

Magnesium Gel

12345    4.1/5  (15 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Magneziu Ambalare: 200 ml
2875 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 17475

DESCRIEREA PRODUSULUI

Descriere: Magneziul ABOPharma gel este produs de Bisofit - ultrapur, formă foarte concentrată de clorură de magneziu (magneziu hexahidrat - MgCI2.6H2O). Cedând la 1600 de metri. adâncimea direct de pe pământ. Este un produs pur, natural, cosmetic, compensarea deficitului de magneziu în organism.

Scop: gel de magneziu nu este numai un mijloc eficient de creștere a nivelurilor de magneziu în organism, dar este deosebit de util în boli de piele (ex., Psoriazis) și terapia transdermică cu magneziu.

Magneziul joaca un rol important în echilibrul energetic și, în mai mult de 325 de procese enzimatice cunoscute. Corpul uman ca apa si oxigen, destul de natural, avem nevoie de magneziu în fiecare zi, pentru că ei nu au un sistem adecvat de „stocare“ a acestui mineral.

Ingrediente / Conținut: MgCl230%, agent de gelificare - fosfat de amidon hidroxi propil, apă pură și oligoelementele din fundul mărilor antice (MgSO4, KCI, NaCI, CaCl2, Br).

Mod de utilizare: Aplicati pielea barhu si raspandirea. Pentru un efect maxim, vă recomandăm să stea pe piele, atâta timp cât posibil, înainte de spălare sau de clătire. În cazul pielii deteriorate, gelul poate provoca arsuri. Pentru persoanele cu pielea sensibilă, vă recomandăm un test de toleranță cu o cantitate mică de gel pe o zonă mai puțin sensibilă, de exemplu. din spate a mâinii.
Doza maximă zilnică recomandată - 5 ml. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Păstrați departe de contactul cu ochii și copii mici.

Depozitare: A se păstra într-un loc rece, uscat, întuneric inaccesibil copiilor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 37:49:45
  Fat Burner VEGE pentru diete
  OstroVit

  Fat Burner VEGE

  60 Capsule, 30 Doze
  7072 RON 3536 RON (-50%)
  Cumpara

  Fat Burner VEGE


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze

  OstroVit Fat Burner VEGE este un supliment alimentar inovator în capsule vegane, dedicat persoanelor care le pasă să piardă excesul de kilograme. Arzătorul de grăsimi OstroVit Fat Burner VEGE este o compoziție de extracte naturale care susțin lipoliza și cresc termogeneza organismului. Arsul de grăsime nu a fost niciodată atât de ușor. Deja în noua linie de produse OstroVit Fat Burner VEGE dedicat...


Clienti mai cumpara si:

 • Magnesium Oil

  Magnesium Oil pentru diete
  2640 RON

  Magnesium Oil


  Categorii: Minerale
  Brand: ABO Pharma
  Ambalare: 200 ml

  Descriere: Ulei de magneziu din AboPharma este produs prin Bisofit - ultrapură konetsentrirana puternic sub formă de clorură de magneziu (clorură de magneziu hexahidrat - MgCI2.6H2O). Cedând la 1600 de metri. adâncimea direct de pe pământ. Este un produs natural pur cosmetic, compensarea deficitului...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Magnesium Gel от ABO Pharma

Magnesium Gel

Categorii: Minerale
Subcategorii: Magneziu    Brand: ABO Pharma    Ambalare: 200 ml
2875 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
28.75 RON
25.33 RON