Magnesium Oil от ABO Pharma

ABO Pharma

Magnesium Oil

12345    4.2/5  (6 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Magneziu Ambalare: 200 ml Vezi ingredientele
22 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 17476

DESCRIEREA PRODUSULUI

Descriere: Ulei de magneziu din AboPharma este produs prin Bisofit - ultrapură konetsentrirana puternic sub formă de clorură de magneziu (clorură de magneziu hexahidrat - MgCI2.6H2O). Cedând la 1600 de metri. adâncimea direct de pe pământ. Este un produs natural pur cosmetic, compensarea deficitului de magneziu în organism.

Scop: Ulei de magneziu este un mijloc eficient de a crește nivelul de magneziu în organism într-o terapie de magneziu transdermic, crampe musculare, eczeme, psoriazis, negi, ghimpe de pui, varice și leziuni sportive, plexopatie / cervical-braț și o cruce talie / îmbunătățește circulația și facilitează mișcarea în zona blocată. Adecvat în neuropatia diabetică și fibromialgie (dureri musculare și articulare, oboseală cronică, tensiune, tendoane și articulații).

Compoziție / Ingrediente: MgCl231%, apa pura si urme de elemente din fundul mărilor antice (MgSO4, KCI, NaCI, CaCl2, Br).

Mod de utilizare: Se aplică pe piele și răspândirea. Pentru un efect maxim, vă recomandăm să stea pe piele, atâta timp cât este posibil. În pielea mai sensibilă, înainte de acoperire este diluat cu părți egale de apă. Imprastiati pielea și-și freacă, permițând să se usuce în aer. Nici o spălare sau clătire suplimentară. În cazul în care se aplică de arsură sau senzație de mâncărime la nivelul pielii, puteți șterge zona pătată cu o cârpă umezită cu apă și apoi cu o cârpă uscată. În cazul uleiului de piele deteriorată poate provoca arsuri.
Doza maximă zilnică recomandată - 5 ml. să nu depășească doza zilnică recomandată. Păstrați departe de contactul cu ochii și copii mici.

Depozitare: A se păstra într-un loc rece, uscat, întuneric inaccesibil copiilor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Magnesium Gel

  Magnesium Gel pentru diete
  25 RON

  Magnesium Gel


  Categorii: Minerale
  Brand: ABO Pharma
  Ambalare: 200 ml

  Descriere: Magneziul ABOPharma gel este produs de Bisofit - ultrapur, formă foarte concentrată de clorură de magneziu (magneziu hexahidrat - MgCI2.6H2O). Cedând la 1600 de metri. adâncimea direct de pe pământ. Este un produs pur, natural, cosmetic, compensarea deficitului de magneziu în organism. S...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Magnesium Oil от ABO Pharma

Magnesium Oil

Categorii: Minerale
Subcategorii: Magneziu    Brand: ABO Pharma    Ambalare: 200 ml
22 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
22 RON
19.38 RON