Cal-Mag Citrate от Haya Labs

Haya Labs

Cal-Mag Citrate

12345    3.5/5  (4 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Calciu, Magneziu Ambalare: 90 Tableta Vezi ingredientele
-10%   4601 RON
4141 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15740

DESCRIEREA PRODUSULUI

Haya Labs Cal-Mag Citrat 90 Vtabs, este o formulă care furnizează rația recomandată calciu si magneziu și este disponibil sub formă de tablete vegetariene.

Calciu și magneziu sunt esențiale pentru multe funcții în organism, în special rezistența oaselor și densitatea precum joacă un rol important în menținerea mușchilor și a nervilor.
Deși calciul este un mineral esențial în procesul de mineralizare a oaselor sau rigidizarea acestora, calitatea cristalelor de calciu nou formate depinde de magneziu. În cazul unor niveluri inadecvate, cristalele sunt mai slabe, care contribuie la apariția fracturilor. Acest lucru poate fi o problemă, în ciuda unui raport regulat de cantități recomandate de suplimente de calciu. Mai mult decât atât funcția musculară necesită atât elemente simultane; calciu ajută la contracția musculară și magneziu la procesul de relaxare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Cal-Mag Citrate от Haya Labs

Cal-Mag Citrate

Categorii: Minerale
Subcategorii: Calciu, Magneziu    Brand: Haya Labs    Ambalare: 90 Tableta
4601 RON
4141 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
41.41 RON
38.97 RON