Chromium Picolinate 200 mcg от NOW Foods

NOW Foods

Chromium Picolinate 200 mcg

12345    3.8/5  (4 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Crom Ambalare: 100 Capsule Vezi ingredientele
5234 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 11553

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Ajustați insulină
      Stabilizarea glucozei din sânge
      important pentru sinteza grăsimilor și proteinelor
      afectează grav metabolismul grasimilor
      impotriva bolilor cardiovasculare

Cr (crom) ca aditiv este cel mai bine absorbit de organism atunci când este administrat sub formă numită Picolinate crom (picolinat). Crom (picolinat de crom) este un mineral esențial și indispensabil pentru producerea de insulină în organism, sinteza de colesterol, grăsimi și proteine. Insulina este un hormon care stabilizează nivelul zahărului din sânge în interiorul corpului.

Crom (picolinat de crom) este necesar pentru formarea de energie, deoarece este implicată în metabolismul glucozei și, prin urmare, numit uneori „toleranță factor de glucoză“ (GTF). El are un impact puternic asupra metabolismului grăsime și masa musculară creștere.

Studiile au arătat că un nivel scăzut de crom în plasma sanguină sunt sugestive pentru boala arterelor coronare. Pentru femeile gravide au nevoie de aport suplimentar de crom ca urmare a fătului în curs de dezvoltare. Un deficit de crom duce la o creștere a trigliceridelor și a colesterolului în sânge și duce la dezvoltarea aterosclerozei, apariția oboselii și metabolism inadecvat al aminoacizilor.

Crom (picolinat de crom) este important pentru prevenirea diabetului și a bolilor cardiovasculare, incetineste de asemenea în jos procesul de îmbătrânire. Cu varsta, nivelurile de crom din organism reduce aportul în care este necesar un aditiv alimentar.

Mod de administrare: O doză cu fiecare masă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Chromium Picolinate 200 mcg от NOW Foods

Chromium Picolinate 200 mcg

Categorii: Minerale
Subcategorii: Crom    Brand: NOW Foods    Ambalare: 100 Capsule
5234 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
52.34 RON
46.11 RON