Coral Calcium 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Coral Calcium 1000 mg

12345    4.5/5  (6 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Calciu Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze Vezi ingredientele
10991 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14536

DESCRIEREA PRODUSULUI

ACUM Foods Coral Calciu - coral calciu este un calciu foarte bioactive care diferă radical de diferiți compuși de chelatare și alte tipuri de calciu pe bază. Coral Calciu - coral calciu este extras din corali marine, care au o compoziție bogată de minerale, dar mai ales de calciu, datorită structurii lor specifice și habitat.

Calciu Coral - calciu coral este forma alcalină de calciu care nu afectează în mod negativ pH-ul seric. Acest lucru este extrem de important pentru aciditatea și corpul stomacului și împiedică calciul să fie expulzat din organism și se acumulează în rinichi, ceea ce duce la formarea de pietre sau resturi.

In plus, Coral Calciu - Coral Calcium contine un set bogat de minerale reziduale, care sunt importante pentru sănătatea oaselor precum și pentru activitatea optimă enzimei în organism.

Calciu Coral - Calciu Coral
este o forma extrem de puternic de calciu, care menține densitatea osoasă ridicată și oase sănătoase. Pentru o eficiență maximă a produsului, se recomandă ca o combinație de vitamina D-3.

Utilizare: 1 capsulă, de 2-3 ori pe zi, cu alimente și apă

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Coral Calcium 1000 mg от NOW Foods

Coral Calcium 1000 mg

Categorii: Minerale
Subcategorii: Calciu    Brand: NOW Foods    Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze
10991 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
109.91 RON
96.83 RON