Potassium Citrate 350 mg от OstroVit

Potassium Citrate 350 mg

12345    5/5  (21 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Potasiu Brand: OstroVit Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
-20%   33 RON
2640 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 31780
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Potasiul ajută tiroida, glanda suprarenală și rinichii. Ajută la controlul echilibrului hidric al organismului și a transferului de nutrienți în organism. Ajută la reducerea tensiunii arteriale. Protejează împotriva pierderii masei osoase și a osteoporozei. Reduce riscul de atac de cord. Ajută la menținerea funcției renale normale. Important pentru transmiterea impulsurilor nervoase și a contracțiilor musculare. Împotriva astmului bronșic și a bolilor inflamatorii intestinale.

Potasiul este un mineral care promovează funcția renală normală. El a jucat un rol-cheie în contracția mușchiului cardiac, scheletic și netede, ceea ce face un nutrient important pentru inima normala, digestiv si functia musculare. Potasiul joacă un rol important în controlul echilibrului hidric al corpului, a nivelului de acid și a tensiunii arteriale. Funcționează împreună cu sodiul pentru a menține nivelurile constante de apă din organism. Potasiul este necesar pentru transmiterea corectă a impulsurilor nervoase și contracția tuturor mușchilor din corpul uman. De asemenea, contribuie la menținerea unei rate normale a frecvenței cardiace. O altă funcție esențială a potasiu

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Potassium Citrate 350 mg от OstroVit

Potassium Citrate 350 mg

Categorii: Minerale
Subcategorii: Potasiu    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze
33 RON
2640 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
26.4 RON
24.84 RON