Potassium от Real Pharm

Real Pharm

Potassium

12345    3.8/5  (4 Au votat)
Categorii: Minerale Subcategorii: Potasiu Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
3218 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 21646

DESCRIEREA PRODUSULUI

Real Pharm Potasiul este un supliment de înaltă calitate în tablete de 1400 mg. citrat de potasiu - forma foarte absorbabile de potasiu, un oligoelement vital care aparține grupului de esențial pentru electroliții corpului uman. Potasiul este necesară pentru funcționarea optimă a sistemului neuromuscular, și previne umflarea și retenția de fluide și ajută la scăderea tensiunii arteriale.

Cu toate ca potasiu poate fi comandat printr-o serie de alimente datorită stilului de viață ocupat și diete neechilibrate poate duce la o deficienta de minerale, care poate provoca spasme musculare dureroase, hipertensiune arterială și umflarea membrelor din cauza retenție de lichide observate la mai multe persoane.

Ca electrolit, potasiu este în apă și ușor pătrunde în celule și spațiile intracelulare. Acesta stimulează secreția de insulină este implicată în procesele de ardere de nutrienți pentru energie și oxigenare a creierului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Magnesium + B6

  Magnesium + B6 pentru diete
  3218 RON

  Magnesium + B6


  Categorii: Vitamine, Minerale
  Brand: Real Pharm
  Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze

  Magneziu + B6 Real Pharm este un supliment de înaltă calitate, în formă de tabletă, care furnizează 150 mg. (40% RDA) de magneziu și 5 mg. (357% DZR) de vitamina B6 în fiecare doză (1 comprimat). Face parte din noua linie Seria Sănătate de la Real Pharm, Qilian îmbogățit cu micronutrienți și vitami...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Potassium от Real Pharm

Potassium

Categorii: Minerale
Subcategorii: Potasiu    Brand: Real Pharm    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
3218 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
32.18 RON
28.35 RON