Aqua Kick / Advanced Hydration - Electrolyte от OstroVit

OstroVit

Aqua Kick / Advanced Hydration - Electrolyte

12345    4.6/5  (5 Au votat)
Categorii: Produse in ton Subcategorii: Electrolitii Ambalare: 10 Grame, 1 Doza Vezi ingredientele
-40%   239 RON
143 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 38285

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Aqua Kick Electrolyte 10 g

OstroVit Aqua Kick Electrolyte este un set de electroliți cu aromă de piersică ascunși în pliculețe. Suplimentul este conceput pentru persoanele expuse deficienței acestor ingrediente active valoroase. Dacă sunteți sportiv, respectați o dietă strictă, beți puțin sau suferiți de probleme digestive, electroliții sub formă de plicuri Aqua Kick vă vor permite să vă simțiți mai bine și să păstrați un echilibru apă-electrolit.

Ce sunt electroliții și când să le completați?

Electrolitii din organism sunt responsabili în primul rând pentru un echilibru adecvat al apei, iar influența lor se bazează pe distribuția apei în organism. În plus, susțin funcționarea a numeroase sisteme și organe, de exemplu creierul și inima. Deoarece reglează nivelul pH-ului în organism, pot reduce somnolența, oboseala și variabilitatea dispozițiilor.

Este important să consumați electroliți mai ales atunci când sunteți expus la pierderea unei cantități mari de apă. Utilizați plicuri de electrolit OstroVit Aqua Kick dacă:

     lucrează intens
     urmează o dietă strictă
     bea putin
     organismul tău este supraîncălzit
     aveți febră, diaree sau vărsături
     intenționează să consumi alcool sau să mănânci

Proprietățile electrolitului OstroVit Aqua Kick

Electrolitii de la Aqua Kick de la OstroVit vin sub formă de pulbere ușoară cu aromă de piersică. Ai nevoie doar de câteva secunde pentru a le pregăti. Doar turnați conținutul plicului într-o sticlă mare de apă. Când produsul este gata, beți-l pe tot parcursul zilei. În acest fel, puteți furniza organismului dvs. mineralele necesare și o cantitate adecvată de apă.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

SET DE 3 ELECTROLITE - Plicurile Aqua Kick includ până la trei tipuri de electroliți care servesc la hidratarea adecvată a organismului.
SPRIJIN TEMPORAR ÎN BOALĂ - Dacă aveți febră sau vărsături sau diaree, electroliții vă vor permite să vă recuperați mai repede.
PENTRU PERSOANE ACTIVE FIZIC - Datorită suplimentului, puteți elimina rapid și ușor deficiența de electroliți care rezultă din antrenament greu și oboseală.
FORMULAR CONVENIENT - Amestecați conținutul plicului cu o cantitate mare de apă și atât! Bea amestecul cu aromă de piersică pe tot parcursul zilei.
Ingrediente active ale electrolitului OstroVit Aqua Kick
Suplimentul alimentar Aqua Kick conține trei tipuri de electroliți. Verificați rolul lor în organism:

Magneziu - Reduce riscul bolilor. De asemenea, îmbunătățește funcționarea sistemelor imunologice și digestive. Favorizează și funcționarea creierului. Lărgește căile respiratorii și elimină durerile de cap.
Potasiu - Controlează mușchii și volumul de apă din organism. Reduce presiunea, te ajută să construiești mușchii și să-i tensionezi.
Sodiu - Reglează distribuția apei în organismul dumneavoastră. De asemenea, vă ajută să păstrați un nivel adecvat al pH-ului.

Utilizare sugerată

Se amestecă conținutul plicului în 1,5 l de apă. Consumați pe tot parcursul zilei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Aqua Kick / Advanced Hydration - Electrolyte от OstroVit

Aqua Kick / Advanced Hydration - Electrolyte

Categorii: Produse in ton
Subcategorii: Electrolitii    Brand: OstroVit    Ambalare: 10 Grame, 1 Doza
239 RON
143 RON