I am F#CKED UP INTRA Formula от Swedish Supplements

I am F#CKED UP INTRA Formula

12345    4.9/5  (21 Au votat)
Categorii: Produse in ton Brand: Swedish Supplements Ambalare: 350 Grame, 25 Doze Vezi ingredientele
14589 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30077
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

I am F#CKED UP INTRA Formula

Descriere produs

Păstrați-vă forta la sala de sport ... F#CKED UP INTRA este un supliment alimentar conceput pentru a vă ajuta să rămâneți în sala pentru a prelungi și a crește nivelul de energie. F#CKED UP INTRA conține aminoacizi ramificați într-un raport 4.1.1 cu adăugare de L-glutamină, L-lizină, electroliți și sirop sub formă de pulbere. Fucked Up intra formula are, de asemenea, ingredientul natural & ergogenic Watts Up® care îmbunătățește în mod eficient celulele mitocondriilor pentru a elibera energia explozivă.

Fucked Up Intra conține aminoacizi ramificați într-un raport 4.1.1 cu adăugare de L-glutamină, L-lizină, electroliți și sirop sub formă de pulbere. Fucked Up Intra formula are, de asemenea, ingredientul natural & ergogenic Watts Up® care îmbunătățește în mod eficient celulele mitocondriilor pentru a elibera energia explozivă.

L-Leucina este esențială pentru culturisti și sportivi în general, deoarece este în mod clar cel mai anabolic al tuturor aminoacizilor care alcătuiesc proteinele alimentare. Este metabolizat direct în mușchi, nu în ficat, și are multe efecte benefice asupra performanțelor sportive.L-Leucina ajută la conservarea țesutului muscular slab, furnizează organismului energie atunci când ne angajăm în activități atletice. De asemenea, conservă glucoza stocată în țesutul muscular, necesară pentru a combate contracția musculară, menține echilibrul de azot și ajută la vindecarea țesutului muscular, a osului și a pielii.

Izoleucina este implicate în sinteza hemoglobinei și are rolul de a reglementa nivelul de glucoză din sânge. Acesta accelerează metabolismul și promovează arderea grasimilor .

Valina este cel mai comun aminoacid din tesutul muscular, care este responsabil pentru cresterea, dezvoltarea si recuperarea musculara . Valina este o sursă de energie care menține , de asemenea, echilibrul de azot și promovează vigilență mentală.

Utilizare recomandată:

Se amestecă o găleată de aproximativ 14 g pulbere cu 300-400 ml de apă și beți în timpul antrenamentului

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

I am F#CKED UP INTRA Formula от Swedish Supplements

I am F#CKED UP INTRA Formula

Categorii: Produse in ton
Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 350 Grame, 25 Doze
14589 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
145.89 RON
128.53 RON