Multi Hypotonic Drink от BioTech USA

BioTech USA

Multi Hypotonic Drink

12345    4.6/5  (5 Au votat)
-25%   89 RON
6675 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 16439

DESCRIEREA PRODUSULUI


Prezentare generală

Multi hipotonic este un concentrat de sport băutură lichid cel mai bine utilizat în timpul antrenamentului. Proiectat cu carbohidrați de răspuns glicemic ridicat și o selecție largă de vitamine pentru a umple de energie și vitamine pierdut în timpul antrenamentului.

Indicatii
Se dizolvă 10 ml Multi hipotonic concentrat în 650 ml apă.


Ingrediente


zahăr invertit, apă purificată, acid (acid citric), maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, fosfat diacid de potasiu, lactat de calciu, clorură de potasiu, clorură de sodiu, L-carnitină 0,6%, taurină 0,3%, L-glutamină, indulcitori (acesulfam K, sucraloza), nicotinamida 0,03%, conservant (acid sorbic), calciu-D pantotenat 0,05%, cianocobalamina, clorhidrat de piridoxina.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Multi Hypotonic Drink от BioTech USA

Multi Hypotonic Drink

Subcategorii: Bauturi izotonice    Brand: BioTech USA    Ambalare: 1000 ml
89 RON
6675 RON