Iont-MAXX Hypotronic Drink от MAXXWIN

MAXXWIN

Iont-MAXX Hypotronic Drink

12345    5/5  (2 Au votat)
Categorii: Izotonice și băuturi izotonice Subcategorii: Ισοτονικά ποτά Ambalare: 1000 ml, 67 Doze Vezi ingredientele
7901 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 20531

DESCRIEREA PRODUSULUI

MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic Drink este concentrat ion avansat îmbogățit cu taurină, glicină și L-carnitina. Scopul său este destinat sportivilor activi ca un instrument pentru rehidratare rapidă în timpul exercițiului sau concurența.

      hidratare maximă și de recuperare a corpului
      menține echilibrul optim de lichide în organism
      Se încarcă minerale vitale și substanțe nutritive pierdute prin transpiratie in timpul exercitiilor fizice
      activitate fizică îmbunătățită cu peste 20%

Acesta funcționează destul de bine pentru acest scop, în special în umplerea depozitelor de sodiu și potasiu din organism - două electrolit, care pot obține deficit atunci când transpiri în timpul exercițiului. componentele adăugate facilita recuperarea după antrenament și precum arderea grasimilor in energie.

MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic
bea in timpul exercitiilor fizice poate ajuta la prevenirea deshidratare și crampe musculare, oferind atât de important pentru fiecare corp electroliți (Na, K, Mg, CI).
Fiecare flacon de concentrat vă permite să pregătească 60 de litri de băutură delicioasă Incredible, sport energizant cu minerale!

Mod de administrare:
Se amestecă 15 ml de concentrat cu 900 ml de apă. Diluția poate fi ajustată în funcție de gust. Temperatura optimă a băuturii pentru cea mai bună absorbție este de la 10 la 17 ° C Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Ia înainte și în timpul exercițiului. băutură perfectă pentru a reface ceea ce se pierde în sudoare în timpul exercițiului. dizolvat deja, băutura este consumată în decurs de 24 de ore.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Iont-MAXX Hypotronic Drink от MAXXWIN

Iont-MAXX Hypotronic Drink

Subcategorii: Ισοτονικά ποτά    Brand: MAXXWIN    Ambalare: 1000 ml, 67 Doze
7901 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
79.01 RON
69.61 RON