Animal Stak от Universal Animal, Universal Nutrition
-10%   30631 RON
27568 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10345

DESCRIEREA PRODUSULUI

Din 1998. Animal Stak vânzări anabolizant produse N1. De ce? Pentru că funcționează. Să presupunem că sunteți un veteran în joc de fier care stie ce culturism. Dar acest lucru nu este vorba de cuvinte goale, dar rezultatele reale.

Animal Stak
vă oferă o beneficii unice anabolizanți. Acesta vă va permite să cursa cu câini mari.

Multi constructori iau medicamente pentru a crește rata metabolică (crește aportul de aminoacizi, stimulează sinteza proteinelor și reduce degradarea acesteia). Când toate aceste unități se alăture să câștige în greutate ca oricine altcineva. Discutați cu culturisti profesionale - ei vă vor spune că hormonul cel mai anabolic tеst*stеr*n, hormon de creștere, (+ IGF-1 - un factor de creștere) și insulină. controlul acestor hormoni pot perfecționa densitatea lor musculare.

Tovabyaha o veste bună. Și veștile proaste?

Lasă aceiași hormoni, fără control și de a obține efecte secundare grave - mărirea prostatei, acnee, ginecomastia, chelie prematură, în scădere testiculelor - nu este nevoie să spun mai mult. Cu suplimente prohormoni legale efecte secundare, cum pot fi obținute, de asemenea, dar într-un aspect mult mai moale și mult mai puțin frecvent.

De ce?

Din cauza cresterea cantitatii de tеst*stеr*n luate din exterior este obținut și posibilitatea de a le transforma în alți hormoni, cum ar fi estrogen si dihidrotеst*stеr*n (DNT). Ceea ce face ca Animal Stak unic printre suplimente nutritive culturism este capacitatea sa de atat la cresterea productiei tuturor hormonilor anabolici așa-dorite și de a reduce nivelurile de DHT si estrogen.

Stak Animal nu numai acest lucru datorită celor 25 de ingrediente puternice incluse în acesta. Combinația unică de tablete și capsule din fiecare din nou, care furnizează ingredientele potrivite în combinația potrivită și la momentul potrivit pentru a provoca un răspuns anabolic puternic al organismului. Animal Stak aduce avantaje suplimentare, de asemenea, protejează ficatul, în cazul în care prohormonii sunt convertite la tеst*stеr*n.

Stak Animal
terminat de produs. Are tot ce ai nevoie. Pentru început, fiecare individ conține în continuare cel mai puternic și cel mai mare complex prohormon de calitate. Acest complex este ușor transformată în:
1. tеst*stеr*n
2. nortеst*stеr*nului (nandrolon), pentru un efect anabolic maxim.


La fel de important este faptul că acest complex are o afinitate mai mare pentru mușchi decât la orice alt tesut, care este baza efectului său prohormon perfectă. În continuare complex prohormonul separat se adaugă 5 stimulatorilor de hormon de creștere. Cu alte cuvinte, Animal Stak De asemenea, poate fi folosit ca GH-stimulator și efectele ulterioare - sinteza crescută a proteinelor, antikatabolizam și creșterea de noi celule. În lume nu există nici un alt produs atât de puternic 2 în 1 - tеst*stеr*n si Grote hormon stimulator. Acest GH-promotor a fost demonstrat in studii pentru a crește nivelurile de hormon de creștere mai mult de 8 ori scenariul de bază 30 până la 90 de minute după administrarea orală.

Un alt avantaj al acestui GH complex este că acesta induce eliberarea hormonului de creștere din hipotalamus. De asemenea, este inclusă Colostrul, care este in mod natural bogat in IGF-1, care este un lanț separat de 70 polipeptide aminoacizi, care, potrivit oamenii de știință sunt efector anabolic activ eliberarea hormonului de creștere. conține, de asemenea, alte fracțiuni proteice anabolice. Spre deosebire de steroizi IGF-1 contribuie în mod direct la sinteza proteinelor musculare noi, nu numai pentru a ajuta celulele musculare pentru a reține aminoacizi și îmbunătățește sinteza glicogenului.

Funcția de IGF-1 este inseparabil legat cu hormon de creștere:
In interiorul celulelor musculare de IGF-1 care se schimbă ceea ce acțiune a cauzelor de hormon de creștere. Spre deosebire de hormon de creștere IGF-1 poate duce la cresterea masei musculare. Dar nu ne-am oprit aici si a adaugat, de asemenea, un stimulator al hormonului luteinizant. Componenta sa în Stak Animal poate crește producția cu 72%. În nutrienți Europa de Est care pot stimula hormonul luteinizant conținut în Stak de animale a fost folosit de zeci de ani pentru a atinge de înaltă performanță de către sportivi de rezistență.

Hormon luteinizant
, este una care semnaleaza organismul sa produca mai mult tеst*stеr*n.

Formula Stak Animal pentru creșterea puterii profesionale și calitatea formării. Aceasta este cea mai puternica formula pe care o puteți utiliza fără prescripție medicală de la un medic. Din cauza naturii sale puternice ne doba¬vili ingrediente la fel de puternice pentru a elimina orice posibile efecte secundare, astfel blocante dehidrotеst*stеr*nni, estrogen blocante (antiaromatizatori) ingrediente pentru a ajuta la ficat si cheie de vitamine si minerale.

Animal Stak este necesară pentru:


      creștere musculară maximă
      optimiza nivelul de hormon de creștere necesar pentru pre-sezon și de formare.

Mod de administrare: Pentru cele mai bune rezultate, tot ce trebuie să faceți este să ia un pachet de o dată pe zi, timp de 3 săptămâni (21 de zile). Pe de formare zile dura 45 de minute inainte de antrenament. La non-formare zile dura între două mese. Din cauza naturii puternic al Stak animale de H Week „pentru a“ da-te o săptămâna „nu“ de admisie.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Animal Stak от Universal Animal, Universal Nutrition
30631 RON
27568 RON