Animal Test от Universal Animal, Universal Nutrition
-10%   53043 RON
47739 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10039

DESCRIEREA PRODUSULUI

Cel mai bun hipertrofică legal, supliment de pro-tеst*stеr*n!

Asocierea extractelor naturale potente într-o formulă unică, proprietate numit Animal Test.

Pro-androgenice, care este un ingredient din produs are o capacitate unică de a ridica nivelul de tеst*stеr*n liber cu formule anti-estrogenice eficiente, care formează un efect anabolic în organism.

Tradus înseamnă: energie exploziva si masa musculara.


Cu ingredientele sale este primul de acest gen formula sa puternica. Pentru a obține cea mai bună prelucrare de tеst*stеr*n, Animal Test folosind un anti-estrogenice incluzând antioxidanți Rans Reservatrol 3“, 5,7-trihidroxi-4'-methoxyflavone (Hesperetin) și Agaricus bisporus.

Acești compuși blochează circulația estrogen sau el însuși, care poate fi obținut dintr-o cantitate excesivă de tеst*stеr*n.

Ultimul ingredient acid arahidonic (AA) (acid Arahidonova) crește sensibilitatea receptorilor androgeni la care întărește excitație musculară și induce o creștere a tăriei și dimensiune.

Toate acestea sunt ambalate într-un singur produs Animal Test - primul de acest gen care induce cresterea masei musculare și a nivelului de energie „explozie“.

indicatii: Ia-o din nou în fiecare zi, timp de 21 de zile. În zilele de antrenament, luați Paca cu masă de pre-antrenament. La primirea de testare pe animale crește aportul caloric zilnic precum și pe cele ale proteinei. Pentru un ciclu complet (42 de zile), cu Animal Test este nevoie de două pachete, apoi a recomandat pauza cu Animal M-Stak.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Animal Test от Universal Animal, Universal Nutrition
53043 RON
47739 RON