Boxing Gloves от OstroVit

OstroVit

Boxing Gloves

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Accesorii pentru box Subcategorii: Manusi pentru box
-40%   15850 RON
9510 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38031

DESCRIEREA PRODUSULUI

Mănuși de box OstroVit

Boxul este una dintre cele mai bune forme de cardio. Dacă practici acest sport de luptă, poți câștiga controlul asupra greutății, forței, vitezei și agilității. În timpul antrenamentului, puteți întări mușchii stomacului, mușchii fesierilor, mușchilor picioarelor și mușchilor brațelor. Mănușile de box sunt cea mai importantă și cea mai importantă parte a antrenamentului.

Mănușile de box OstroVit sunt destinate tuturor celor care practică boxul, fie că sunt amatori, cât și pe jumătate profesioniști. Sunt fabricate din piele sintetică neagră de înaltă calitate și umplute cu o spumă de înaltă densitate - această combinație duce la protecția perfectă a palmelor împotriva impactului. Un design distinctiv, rotunjit, vizează asigurarea unei protecții sporite palmelor. Mănușile sunt furnizate cu o fixare cu velcro, asigurând o adaptare și o stabilizare foarte bună a încheieturii mâinii. Puteți să le îmbrăcați și să le luați singuri; aceasta este o modalitate mult mai convenabilă în comparație cu echivalentele cu dantelă.

Pentru o protecție optimă a palmelor și a încheieturii mâinii, este recomandabil să folosiți împachetări de mână de box, care sunt, de asemenea, incluse în oferta noastră.

Mănușile sunt potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru lupte în următoarele stiluri:

     Box,
     Muay Thai,
     Kickboxing

Mănușile sunt disponibile în 4 dimensiuni:

10 oz - palma medie a femeii, greutatea boxerului de la 55 la 60 kg
12 oz - palma femeii mari, palma bărbatului mic, greutatea boxerului de la 65 la 75 kg
14 oz - palma medie a omului, greutatea boxerului de la 78 la 90 kg
16 oz - palma de bărbat mare, greutatea boxerului peste 90 kg

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Boxing Gloves от OstroVit

Boxing Gloves

Subcategorii: Manusi pentru box    Brand: OstroVit   
15850 RON
9510 RON