K POWER + от 4+ nutrition

4+ nutrition

K POWER +

12345    0/5  (0 Au votat)
12139 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 18477

DESCRIEREA PRODUSULUI

K POWER + este creat pentru a crește puterea musculară, explozivitatea și performanța anaerobă. Se adresează sportivilor care fac exerciții fizice intense, exigente, dar scurte.

Creatina
este folosită în efort fizic pe care aproape toți sportivii trebuie să îl facă ca parte a instruirii. În special în sporturile lactocidice (toate sprinturile atât scurte, cât și lungi), în lupte și în sporturile "stop and go", de obicei sporturi de echipă (rugby, coș, hochei, fotbal).


K POWER +
constă din 4 surse de creatină utilizate de mușchi pentru a regenera ATP (energia) în primele câteva secunde de contracție musculară.

Creatina monohidrat
este stocata in muschi ca fosfocreatina (Pcr), disponibila pentru a da fosfatul ADP (Adenosine Diphosphate) pentru sinteza noului ATP (adenozin trifosfat), necesar pentru contractia musculara. În același timp, crește troficul muscular, cu intrarea apei în miocit (celula musculară) și creșterea ulterioară a masei musculare.

În plus, se pare că este capabil să stimuleze celulele satelit, ceea ce duce la formarea de noi miocți. Energia furnizată pentru a produce ATP în timpul și după exercițiul fizic depinde în principal de cantitatea de Pcr depus în mușchi. Abilitatea de a menține nivelul efortului constant scade odată cu scăderea ofertei Pcr. Conținutul ridicat de creatină permite mușchilor să se recupereze mai repede din eforturile fizice intense, îmbunătățind performanța.

Cea de-a doua formă în care se găsește creatina în acest produs este Creatina Pyruvate. Aceasta este o moleculă formată din creatină și acid piruvic legat împreună cu legături covalente. Această moleculă este foarte solubilă în apă și pare să reducă atât formarea de materiale de fund și metabolizarea în creatină, ambele responsabile de efecte secundare, cum ar fi diareea și crampele abdominale.

Cea de-a treia formă de creatină în K POWER + este creatina malat, care constă din creatină cu acid malic. Aceasta face parte din ciclul Krebs care conduce la producerea de energie. Deci, este creată o cantitate semnificativ mai mare de energie decât cea a creatinei monohidrat. În plus, în această formă, nu cauzează retenție de apă.

Ultima sursă de creatină este Creatina-Etil-Ester, care este creatina sub formă eterilificată. Această moleculă nouă este mai lipofilă și penetrează mai ușor prin membrane pentru a ajunge la celulele musculare unde este absorbită direct și fără a provoca umflături. Astfel, veți obține sinergia a 4 tipuri de creatină care ajung la mușchi pentru a promova contracția musculară și explozivitatea până la ultima repetare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

K POWER + от 4+ nutrition

K POWER +

Subcategorii: Creatina Monohidrată, Creatina Ethyl Ester, Creatina Tri Malat, Formule de Creatina    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 180 Capsule
12139 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
121.39 RON
106.94 RON