Crea.TOR от BioTech USA

BioTech USA

Crea.TOR

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creatina Matrice Subcategorii: Formule de Creatina Ambalare: 120 Capsule Vezi ingredientele
91 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 14230

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare generală
BIOTECH USA combinate cele mai recente evoluții în domeniul cercetării creatină pentru a crea un high-end produs unic, cu multiple absolut nici efecte secundare. La fel ca toate produsele BIOTECH USA, Crea.TOR este format din 100% nutrienți în condiții de siguranță, atent selectate.


Fiecare atlet știe că toate țesuturile din corpul uman este capabil de transformare totală. Necesită doar perseverență, determinare și voință. Și, desigur, unele creatina pentru a stimula performanța într-o explozie succesivă de pe termen scurt, exerciții de mare intensitate. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

Indicatii

Luati 2-6 capsule pe zi cu 30 minute înainte de antrenament. In zilele fara antrenament, ia două capsule pe stomacul gol în dimineața.

ingrediente
Crea.Tor Creatina Blend (CreaBASE - Buffered Creatine ™ 38%, CreaARG clorhidrat ™ 8,2%, creatina clorhidrat 8,2%, creatina piruvat 5,4%, creatina Citrat 5,4%), capsulă cu înveliș [gelatină, apă purificată, culori (dioxid de titan, allura roșu AC *, albastru strălucitor)], anti-aglutinare agent (stearat de magneziu, fosfat dicalcic), L-arginină clorhidrat, calciu alfa-cetoglutarat, niacina (ca nicotinamida), extract verde frunze de ceai (30: conținut de cafeină 1, 10% , 3,3 mg / 2 capsule), extract de semințe de guarana (30: 1,10% conținut de cafeină, 3,3 mg / 2 capsule), L-tirozină, L-citrulina, L-alanină, clorhidrat de piridoxina.

* Poate avea un efect negativ asupra activității copiilor și atenția. Conține cafeină (6,6 mg / 2 capsule, 367 mg / 100 g). Nu se recomandă pentru copii sau femei gravide.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Crea.TOR от BioTech USA

Crea.TOR

Categorii: Creatina Matrice
Subcategorii: Formule de Creatina    Brand: BioTech USA    Ambalare: 120 Capsule
91 RON