Cell Tech Performance от MuscleTech

MuscleTech

Cell Tech Performance

12345    4.4/5  (25 Au votat)
Categorii: Creatina Matrice Subcategorii: Formule de Creatina Ambalare: 2721 Grame Vezi ingredientele
-9%   31026 RON
28234 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 14992

Oferte cu acest produs


MuscleTech Cell Tech Performance
2721 Grame
+

MuscleTech Cell Tech Performance
2721 Grame
=
620.52 RON
513.80 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

Fiecare doză de 2 linguri 7 gr Muscletech Celltech Performance Series conţine HPLC de puritate mare ( HPLC: comatografie de lichid de nivel înalt – High Performance Liquid Chromatography ) monohidrat de creatină şi 3 gr de creatină HCI.

Oamenii pe care a fost testat Celltech Performance Series,au luat doza de creatină şi carbohidraţi pe care îl conţine şi acest produs,au pus 1,5 kg de musculatură deja după 7 zile.
În schimb cei care au luat reatina doar cu suc de fructe,acei oameni tot în atâta timp au pus doar 0,36 de kg de musculatură .

Un alt studiu asemănător dovedeşte că cei care au consumat creatină şi carbohidraţi,doza care este inclusă şi în Celltech Performance Series,au avut performanţa mult mai bună în diferite tipuri de exerciţii,de exemplu exerciţii de biceps,la picior şi piept.

În fiecare dublu linguriţă de Celltech Performance Series conţine şi 200 mg de acid lipoic –a ( ALA ).După testele clinice acidul lipoic ajută absorbţia de creatină şi glucoză în musculatură prin transportatori specializaţi ( proteine transportatoare ).

Cell-tech conţine matrix cu mai multe faze,care creşte nivelul de insulină după antrenament.Cu ajutorul acestuia creatina şi alţi nutrienţi ajung mai repede la musculatură,şi încarcă depozitele de glicogen al acestora,aşa are efect de creşterea musculaturii.

Testele clinice au dovedit ,că consumul Cell-tech nu a scăzut nivelul de transportatori de creatină,aşa sportivii pot folosi acest produs fără a întrerupe administrarea acestuia şi nu trebuie să î-şi facă griji pentru pierderea eficacităţii.
Înafară de componentele cheie,Cell-tech mai conţine aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAA ,L-leucină,L-valină,L-izoleucină în rata 2:1:1 ).Aminoacizii cu lanţuri ramificate fac parte din grupul aminoacizilor cu formulă liberă,cu molecule individuale care se absorb şi se digeră foarte uşor în circulaţia sanguină.Cell-tech mai conţine încă 2 feluri de aminoacizi : taurină şi alanină.Aceşti doi aminoacizi cu formă liberă sunt aminoacizii care sunt prezenţi în doza cea mai mare în musculatură şi ajută creşterea în volum al celulelor.

Mod de administrare : se amestecă o măsură ( 40 gr ) în 200 ml de apă şi se consumă în timpul antrenamentului sau imediat după.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 38:01:05
  Levro Unique / Protein Spread / Different Flavors pentru diete
  49 RON 2450 RON (-50%)
  Cumpara

  Levro Unique / Protein Spread / Different Flavors


  Categorii: Uleiurile de unt
  Brand: Kevin Levrone
  Ambalare: 500 Grame

  Dacă atât în ​​timpul zilei, cât și seara, sunteți atrași de gustarea dulce și de multe ori fugiți cu gândurile la gustul catifelat al ciocolatei, topirea ei în gură dulceață ... este timpul să introduceți în dietă o răspândire de la Levro Unique cu diferite arome și bucură-te de gustul iubit fără remușcări! Imaginați-vă cum răspândiți această cremă pe pâine sau dietă. O puteți folosi și pentru de...


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cell Tech Performance от MuscleTech

Cell Tech Performance

Categorii: Creatina Matrice
Subcategorii: Formule de Creatina    Brand: MuscleTech    Ambalare: 2721 Grame
31026 RON
28234 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
282.34 RON
265.68 RON