Crea Fusion от Olimp

Olimp

Crea Fusion

12345    3.7/5  (3 Au votat)
-10%   123 RON
11070 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12841

DESCRIEREA PRODUSULUI

Furnizarea de malat trei de creatina, precursori si transportori de creatina (acid R-alfa-lipoic, glyukotsiamin, glucuronolactona), care sporesc și consolida acțiunea în celulele musculare.

Datorită acestui fapt, creatina este absorbit mult mai complet și este reținut pentru mai mult timp în organism. Arginina alfa-ketoglutarat este un antikatabolik puternic, amplifică și deține mușchii de pompare în timpul și după exercițiu. Taurina și acetil L-glutamină protejează mușchii împotriva descompunerii și îmbunătățirea recuperării.

acționând cu fermitate formula pentru atleți și oameni activi îndreptate spre o creștere rapidă a masei musculare, puterea si rezistenta.

Mod de administrare: 1-2 ori pe zi / înainte de micul dejun și după antrenament /. Recomandat minim 7-8 ore interval între doze.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Crea Fusion от Olimp

Crea Fusion

Subcategorii: Creatina Tri Malat, Formule de Creatina    Brand: Olimp    Ambalare: 180 Capsule
123 RON
11070 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
110.7 RON
104.17 RON