Creatine Creapure Uptake System от Reflex

Reflex

Creatine Creapure Uptake System

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creatina Matrice Subcategorii: Formule de Creatina Ambalare: 1680 Grame Vezi ingredientele
190 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 12117

DESCRIEREA PRODUSULUI

matrice de creatina! Mai multă putere, o mai buna concentrare, rezistenta mai mare, de recuperare mai rapidă.

CREAPURE® Creatina Uptake System - maximizează puterea si rezistenta, îmbunătățește performanța. Creatina a fost mult timp folosit în sport. Subiectul de mai mult de 300 de studii, este una dintre suplimente nutritive mai bine cercetate de pe piață. În sporturi de viteză, cum ar fi sprinturi, fotbal, rugby si arte martiale precum și de formare în greutate intensivă a culturiști, luând creatina, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, a crescut semnificativ (cu 15%), forta si rezistenta. Creșterea poate ajunge la 20% din efectul maxim în formare, la intervale de aproximativ 30%, pentru a crește eliberarea de putere și energie în sprinturi scurte; și până la 15%, în formare pentru sprinturi repetate. Luând creatina imbunatateste concentrarea, creste rezistenta la formare și de recuperare mai rapidă.

Creapure® Creatina si Creatina nu sunt același lucru. Pahar de apă rece pot conține bacterii dăunătoare și bacili, deși nu arata diferit de la 100% apă pură. Același lucru este valabil și pentru creatina. Pulbere albă, care este suficient de pură, poate fi creatina de calitate scăzută care conține contaminanți posibili toxice și alte.

condițiile de producție, selectarea și manipularea materiilor prime sunt esențiale în ceea ce privește calitatea de creatina monohidrat. calitate inferioară materii prime sau proces de producție, care nu este monitorizat continuu conduce la impurități, cum ar fi creatinina, diciandiamidă și dihydrotriazine.
Creatina este de obicei luate pe perioade lungi de timp sau de întrerupere temporară sau continuu. Din acest motiv, calitatea creatinei ar trebui sa fie important in alegerea unui produs.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 27:17:16
  Whey Protein Deluxe pentru diete
  Swedish Supplements

  Whey Protein Deluxe

  1000 Grame, 30 Doze
  17023 RON 8512 RON (-50%)
  Cumpara

  Whey Protein Deluxe


  Categorii: Proteine
  Brand: Swedish Supplements
  Ambalare: 1000 Grame, 30 Doze

  Protein Whey Deluxe este un complex de concentrat proteic din zer si proteine din zer izolat! Compus dintr-un spectru complet de aminoacizi, în scopul de a obține cea mai buna recuperare. ➡ Creșterea masei musculare ➡ Recuperare îmbunătățită ➡ Dizolvare imediată ➡ Continut ridicat de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) ➡ 25 g de proteine în 1 doză ➡ Doză proteine 79% ➡ 5+ grame de glutamină pe...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Creatine Creapure Uptake System от Reflex

Creatine Creapure Uptake System

Categorii: Creatina Matrice
Subcategorii: Formule de Creatina    Brand: Reflex    Ambalare: 1680 Grame
190 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
190 RON
167.39 RON