6TH GEAR CREATIN COMPLEX от Stacker

Stacker

6TH GEAR CREATIN COMPLEX

12345    4.5/5  (23 Au votat)
Categorii: Creatina Matrice Subcategorii: Formule de Creatina Ambalare: 1135 Grame Vezi ingredientele
-15%   17380 RON
14773 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 13330

DESCRIEREA PRODUSULUI

STACKER-2 6TH GEAR CREATINA COMPLEX - Un timp, creatina monohidrat a fost un progres major: puterea de formare a fost în creștere de viteză redusă. De-a lungul următorii câțiva ani, generații de creatina al doilea și al treilea a intrat pe piață. Adesea, acest lucru a fost ester etilic creatina, care a fost un efect mai bun și mai rapid.

Vechile tipuri de creatina permite sarcini extrem de mari, dar ele nu sunt nimic în comparație cu a 6-Gear Creatina Complex de brand STACKER-2.

Cu acest produs antrenamentele trage la ultima viteză. După ce încercați data de 6 Complex Gear Creatina, nu va fi niciodată mulțumit cu un alt produs. Acesta este vârful de creatina. Asta înseamnă că formarea a șasea roata dințată!

      complex de creatina patentată șase părți.
      combinație unică cu acid alfa-lipoic și beta-alanină.
      sensibilitatea la insulină optimă și absorbție.
     Rezultatele din prima doză.
     extrem de puternic masei musculare și creșterea rezistenței mușchilor.

Multe produse de creatina posedă doar un singur element: creatina (sau un ester sau monohidrat).

Desigur, nu este nimic în neregulă cu asta, dar ceea ce dă într-adevăr un astfel de efect stimulator?

Desigur, oferă o rezistență suplimentară, dar aici avantajele finali. Atunci când este aplicat mod pravilen, creatina poate face mult mai mult, cu condiția ca aceasta armat cu substanțe similare și de a optimiza vârf de insulină. În acest sens, produsele de bază de creatină va va dezamagi, ceea ce înseamnă că creatina este doar parțial absorbită și nu funcționează cu o capacitate optimă. Dacă doriți să obțineți rezultate reale, ar trebui să se uite la imaginea dintr-un unghi diferit. Asta e ceea ce face ca marca, prin urmare, a 6 lucrări complexe Gear Creatina mult mai bine-Stacker 2 și. Acesta nu este doar una, ci șase forme de creatina.

Completat de farmaceutice de beta-alanină, oferind tampon semnificativ numit carnozina. Carbohidrații accelera absorbția completă și acid alfa-lipoic furnizează vârf de insulină necesară. Ca urmare, corpul tau direcționează creatina si glicogen direct in celula musculara. Există bun motiv pentru care rezultatele obținute cu data de 6 Creatina Gear sunt mult mai bine.

Modul unic de actiune al 6-lea Complex Gear Creatina - In ultimii ani, mai mult de o sută de cercetare bine fundamentate modul în care creatina. De un interes deosebit pentru noi sunt studiile privind modul în care creatina pot fi luate în continuare. Este un fapt incontestabil că a 6 Complex Gear creatina contine cel mai puternic creatina, și cel mai important: nici un alt produs combină șase dintre ele. Fiecare porție vă oferă cu 6,000 mg creatina cu o calitate excelentă. Modul în care funcționează creatina este în sine uimitor, dar atunci când îl adăugați la beta-alanina, tu ești cu un pas înainte.

Beta-alanina este un precursor al carnozina.
Carnosine neutralizeaza acumularea de acid lactic în mușchi. Cu cât sunt mai carnozina sunt, mai mult timp este amânată acumularea de acid lactic și un timp mai indelungat pot ridica greutati.

Fiecare porțiune a 6-Gear Creatine Complex conține suficiente beta-alanină pentru a crește Carnozina în mușchi cu 80%. Dar întrebarea nu este doar pentru a adăuga creatina și beta-alanina, dar, de asemenea, acestea ar trebui să fie absorbite de către mușchii. Pentru a livra aceste miligrame de creatina 8.000 si beta-alanina la celule musculare,-STACKER 2 folosește efectul unic al acidului alfa-lipoic.

acid alfa-lipoic crește sensibilitatea la insulină și glicogen magazine în organism. Acesta optimizează absorbția de creatina si beta-alanina.

Încearcă-l singur efect unic si benefic al 6-lea Complex Gear creatina. Nu te mai lua suplimente de calitate medie și de a alege cel mai bun și cel mai eficient produs de creatina disponibil.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

6TH GEAR CREATIN COMPLEX от Stacker

6TH GEAR CREATIN COMPLEX

Categorii: Creatina Matrice
Subcategorii: Formule de Creatina    Brand: Stacker    Ambalare: 1135 Grame
17380 RON
14773 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
147.73 RON
139.01 RON