Bone Strength от NOW Foods

NOW Foods

Bone Strength

12345    3.8/5  (8 Au votat)
Ambalare: 240 Capsule, 60 Doze
Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 32316

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Pentru buna de sanatate osoase;
      MCHA pentru sanatatea oaselor si a dintilor;
      formula cu minerale esențiale întărită în plus;

Forța NOW osos este formulat în mod specific pentru sanatatea oaselor si a dintilor. Forța NOW osos este un produs inovator, care conține cele mai importante ingrediente din compoziția oaselor și a dinților.

Forța NOW osoasă
conține microcristale de hidroxiapatita (Mycrocrystalline Hidroxiapatite - MCHA) - substanta complet naturale care formează structura cristalină a oaselor și dinților. MCHA este o sursă de minerale de calciu și fosfor digestibilitate ridicată, care sunt principalele elemente structurale ale oaselor. NOW Bone Strength ™ conține oligoelemente și vitaminele C, D și K, care sunt implicate în construcția și reluarea țesutului osos.

Asigurați starea de sănătate a oaselor cu putere NOW Bone! Acesta este un produs de cea mai înaltă calitate necesară pentru o sănătate bună și longevitate!

Mod de utilizare: 6 capsule pe zi, cu alimente

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Bone Strength от NOW Foods

NOW Foods

Bone Strength

Ambalare: 240 Capsule, 60 Doze
Coming soon!