CAL-MAG от NOW Foods

NOW Foods

CAL-MAG

12345    5/5  (3 Au votat)
Ambalare: 240 Capsule, 120 Doze
Vezi ingredientele
17549 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 32321

DESCRIEREA PRODUSULUI

      formarea și hrană a oaselor, dinților și a articulațiilor
      Pentru contracții musculare
      Imbunatatirea transmiterea impulsurilor nervoase
      Participa în producția de energie
      Pentru un sistem reproductiv sănătos

Calciul și magneziul au devenit sinonime cu sanatatea oaselor. Cei doi nutrienti cei mai importanți, formula de ACUM - Cal-Mag contine o combinatie de vitamina E, zinc, cupru, mangan, bor, precum și un set de minerale cheie care amplifică exact produsul.

Luate dintr-un carbonat de calciu ridicat, această sursă oferă mai multe miligrame de calciu pe unitatea de volum decât oricare altul pe piață. Calciul este cel mai elementul razprozstraneniyat în corpul uman. Este indispensabil pentru formarea și repararea oaselor si a dintilor, dar este, de asemenea, foarte important pentru contracția musculară, coagularea sângelui, blocul de construcție a membranelor celulare, procesul de transmitere a impulsurilor nervoase, precum și alte procese metabolice. Calciu recomandat pentru tratamentul osteoporozei, alergii, boli de piele cum ar fi eczeme și psoriazis, și leziuni ale ficatului.

Magneziul este un mineral care este necesara pentru metabolismul energetic
, sinteza proteinelor, transmiterea impulsurilor nervoase prin sinapse neuromusculare si legarea calciului la substanta dintelui. Acest mineral susține creșterea oaselor și este necesară pentru peste 300 de reacții enzimatice și pentru producerea energiei intracelulare. Magneziul are un impact pozitiv asupra stării sistemului de reproducere.

Mod de utilizare:
O doza cu mese

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

CAL-MAG от NOW Foods

NOW Foods

CAL-MAG

Ambalare: 240 Capsule, 120 Doze
17549 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
175.49 RON
154.61 RON