Brutal Pak от BioTech USA

BioTech USA

Brutal Pak

12345    4/5  (1 Au votat)
Categorii: Multivitamine Subcategorii: Vitamine sportive (puternice) Ambalare: 30 Coletul Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 13713

DESCRIEREA PRODUSULUI

     complex Brutal de vitamine și minerale
      Dozele mari pentru sportivi
      Pentru a sprijini procesele de recuperare


Fie că doriți să câștige masei musculare pentru a deveni mai puternic sau pur și simplu pentru a dobândi un corp perfect este o modalitate - Brutal Pak. Acest supliment cu vitamine și minerale este esențială pentru atingerea obiectivelor tale. În prezent piața este inundat cu o varietate de produse de calitate joasă, numite „complex de vitamine“. Dar atlet de calibrul tau merita ceva mai mult, ceva diferit, ceva care functioneaza cu adevarat.

Uita de tip tabletă „all-in-one care conține o cantitate minimă de componente utile. Acestea sunt concepute pentru persoanele de 50 de ani sau mai mari care lucrează într-un birou închis și nu se mișcă, dar nu pentru tine. Deci, e timpul să încerc ceva mult mai eficient. Dacă da totul pentru a reuși și de tren până la ultima suflare, nu-i au lăsat visele tale doar la alunecați și apoi din cauza o alegere greșită de vitamine?! El a crezut că, uneori, oamenii nu acordă suficientă atenție la dieta adecvata. Și dacă ai nici cea mai mică îndoială că planul actual de vitamine nu este potrivit, doar minele Brutal Pak!

Toată lumea are nevoie de vitamine si sportivi intensive trenireshtite acestea sunt pur și simplu o necesitate pentru a avea succes. Este dificil de a enumera toate calitățile lor, dar, în practică, acestea sunt implicate în aproape fiecare proces în organism - din recuperarea de fibre musculare pentru a asigura un somn mai ușor pe timp de noapte. Din păcate, puțini oameni știu despre importanța și beneficiile de vitamine, motiv pentru care nu toată lumea acordă o atenție la complexul de vitamine ar trebui să ia.

Mod de administrare: 1 pachet în dimineața cu alimente.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Brutal Pak от BioTech USA

Brutal Pak

Categorii: Multivitamine
Subcategorii: Vitamine sportive (puternice)    Brand: BioTech USA    Ambalare: 30 Coletul
Nu este disponibil!