Vitamin Code / RAW Prenatal от Garden Of Life

Garden Of Life

Vitamin Code / RAW Prenatal

12345    4/5  (6 Au votat)
438 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 34022

DESCRIEREA PRODUSULUI

BRUT formula prenatale vitamine prenatale „RAW“ nu sunt prelucrate termic, care nu sunt tratate și curat, nu conțin lianți și materiale de umplutură, sunt întotdeauna produse non-lactate și fără gluten.

Formula prenatale BRUTE „RAW prenatală“ contine probiotice studiate clinic, care întăresc sistemul imunitar nu este numai mama, ci și de copilul lor.

Combinatie de multivitamine abia a început femeile care alăptează, să consolideze sistemul imunitar se extinde la copilul nou-născut, care este alaptat. + Pentru fiecare mama care vrea să dea un „start bun“ pentru copilul, intarirea sistemului imunitar copil înainte de naștere este esențială.

Formula prenatala BRUT „RAW prenatală“ de Vitamina Codul întărește inima și bunăstarea sângelui cu alimente crude creat de fier, vitaminele C, E și B complex plus acid folic.

Conține ghimbir pentru digestie bună și în caz de boală dimineața.

Ghimbirul este un remediu traditional, care este utilizat pentru generatii pentru a calma afectiuni digestive comune, de multe ori asociate cu sarcina.

Acesta conține 800 g de alimente crude create de acid folic. Centrul pentru Controlul Bolilor recomandă luarea de cel puțin 400 mcg de acid folic pentru a ajuta conduce dezvoltarea tubului neural înainte de concepție și cel puțin în timpul primului trimestru de sarcină. + Acid folic este o grupă B, vitamina B, care are loc cea mai mare frunza verde legume precum spanac sau varza.

Formula exclusivă este special conceput pentru a îmbunătăți sistemul imunitar al mamei și copilului - nu numai în timpul sarcinii, dar și după naștere.

      întărește sistemul imunitar al mamei si copilul ei nou-născut
      menține starea bună de digestie și de separare cu probiotice, ghimbir, vitamina D si zinc
      ajuta la ameliorarea afectiuni digestive comune, de multe ori asociate cu sarcina
      întărește inima și bunăstarea sângelui cu fier, vitaminele C, E și B complex, plus acid folie
      promovează dezvoltarea adecvată a tubului neural cu 800 mcg de acid folic
      intareste pielea sănătoasă cu vitaminele A și C, cupru și fier

Aceste declarații nu sunt verificate de către F.D.A. (Food and Drug Administration din SUA). Aceste produse nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata sau vindeca orice boală.

Mod de administrare: adulti - 3 capsule pe zi. Acesta poate fi luat cu sau fără alimente. Capsulele pot fi deschise. Conținutul este luat imediat cu apă sau suc proaspăt stors. Nu pentru copii.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vitamin Code / RAW Prenatal от Garden Of Life

Vitamin Code / RAW Prenatal

Categorii: Multivitamine
Subcategorii: Vitamine pentru femei insarcinate si mame care alăptează    Brand: Garden Of Life    Ambalare: 180 Capsule, 60 Doze
438 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
438 RON
385.88 RON