Daily Sport от MEX

MEX

Daily Sport

12345    4.2/5  (31 Au votat)
Categorii: Multivitamine Subcategorii: Multivitamine zilnice Ambalare: 90 Tableta Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No. 14985

Oferte cu acest produs


MEX Daily Sport
90 Tableta
+

MEX Size Max
6800 Grame, 60 Doze
=
325.00 RON
285.00 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

MEX ZILNIC VITS - Sport vitamine la cel mai bun pret!

MEX DAILY VITS este o formulă cuprinzătoare care conține toate micronutrienți și vitamine esențiale în cantitate suficientă pentru a satisface nevoile de zi cu zi. Nu subestima importanta oligoelementelor! Fiecare vitamine și minerale joacă un rol-cheie în mii de procese biologice. Deficitul de vitamina chiar si o compromite homeostazia organismului și întrerupe funcționarea normală.

Din păcate, viața în zilele noastre adesea caracterizate prin obiceiurile alimentare proaste și cu deficit de junk food in substante nutritive vitale . În acest caz, aveți nevoie de un complex de multivitamine sănătos.

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi cu prima masă a zilei. În timpul perioadelor de formare grele, oboseala a crescut, de învățare și de viață ocupat poate crește doza de 2 tablete pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Daily Sport от MEX

Daily Sport

Categorii: Multivitamine
Subcategorii: Multivitamine zilnice    Brand: MEX    Ambalare: 90 Tableta
Nu este disponibil!