Daily Vits Multi от NOW Foods

NOW Foods

Daily Vits Multi

12345    4.1/5  (25 Au votat)
Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
Vezi ingredientele
-25%   12463 RON
9347 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 36390

DESCRIEREA PRODUSULUI

      vitamine și minerale nu sport
      100% din 14 nutrienți
      C a adăugat luteina (luteina) și licopen (Licopenul)
      Formula Vegetarian
      100 comprimate în 100 zile

Vits zilnice (Vitamine pentru non-sport) este o formulă care satisface cererea de vitamine și minerale pentru persoane care nu sunt de sport pentru a proteja respectiva plantă împotriva bolilor și a infecțiilor.

Vits zilnice (Vitamine pentru non-sport) cuprinde 100% din necesarul zilnic de vitamine si minerale. Pentru Vits de zi cu zi (Vitamine pentru non-sport) se adaugă atât de necesare pentru luteina viziune și licopen, precum și vanadil de bor, care contribuie la funcționarea insulinei și de a spori sanatatea oaselor.

Vits de zi cu zi (Vitamine pentru sport nu) este ideal pentru persoanele care au suferit diete și cei care nu mănâncă în mod corespunzător. Vits zilnice (Vitamine pentru non-sport) potrivite pentru copii in adolescenta.

Vits zilnice (Vitamine pentru non-sport) îmbunătățește calitatea vieții fiecărei persoane. Vits de zi cu zi (Vitamine pentru non-sport) este compus din 26 de vitamine și minerale, la care se adaugă luteina și licopen.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Daily Vits Multi от NOW Foods

NOW Foods

Daily Vits Multi

Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
12463 RON
9347 RON